cenx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bi adam şirketindeki bi kıza ağşık oluodu daha sonra zar zor ona bi çıkma teklif ediodu ilk gecelerinde bi adama çarpıolardı daha sonra adam çocuk kızı etkilesin die yardımcı oluodu felan. o filin adı neydi yada o filmedki hatunun ismi neydi?[signature][hline]Sithas-Silvanos Black, Wind, Fire and Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 johnny black mi acaba[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 camdan hayvanat bahçesi olabilir[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 The Third Wheel.. muhteşem bir film gece 3 e kadar beni ayakta tutabilme kapasitesine sahiptir, tabi bunda Denise Richards ın rolü tüksek ama çok hoş bir romantik komedidir..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aa çok hoş bi film o evsiz manyak adam var bi tane bomba tiyatroda bi sahnesi var çok hoş[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aket filmin sonunu izlemiş miydin ? sonu daha bi güzel[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 indireyim o zaman, tvlerde göstermesi sürer...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar