Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şimdi show tvde göztericekler adamlar çalışmış başarmış şok oldum..
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kesin başarmışlardır. Kısırlık da bitsin mesela esas o haber olur dsf :D
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dün de bi televizyonda baya baya konuşuluyordu bu körlük.
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Korluk kaldirilmis mi ? Super. Japonlar yapiyor tabi...
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 üzgünüm ama körlüğün kaldırılması insan haklarına karşı bir karar. anayasa mahkemesini kınıyorum. KÖRLERE ÖZGÜRLÜK
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bir sürü şarkı sözü heba oldu yani. Yılların sanatı boşa gitti.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Alayci yorumlar icin soyleyebilecegim Basa gelinmeden ne denli olursa olsun bilinemeyeceginin en guzel ve en saf ozetidir.. Bu bulus desteklenmeli ve calismalarina hiz verilmelidir.
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben tv de gördüm haberler iyi. silikon ile bi göz yapıyorlar ona da özel bişeyle sinir işliyorlar ki retinaya falan iletilsin ısıklar diye. tabi bu yetmıyor bide eşantiyon olarak gözlük veriyolar ki karizma gorunun diye. yalan. gözlükte özel bi camera sistemi var web cameraya gerek kalmıyor ki bu da yalan. o gözlüğünde özel bi görevi varmış ışığı iletmek için. ama adam anca seçebiliyorsandalye solda boru solda falan diye. ha bide deneyi 60 70 yasındaki adamlarda mı yapmıslar bilmiyorum da tv de ki ler öyleydi. lan adam o yasa kadar dünya görmemiş ondan sonra pat al sana dünya diyosunuz. adam kahreder kapatın kepenkleri bu mu lan dünya demez mi. karısını bile gankler alimallah. bide düşünsenize karısı gaz olsun diye ufak hasan da cok büyük hani diye kandırıyo adam da hayaliyle yanıp tutusuyo gaza geliyo. tkaıyolar gözlüğü bakıyosun 10 cm.adam ne bilsin cm ne mt ne. kendini vuruyo sıkıldım abi.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gözün değil, kalp gözünün körlüğünü bitiren icat yapılsın swh
Öne çıkan mesajlar