Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban Düzenlemesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sg-1 in demek istediği , benim tuttuğum yaparsa iyi senin tuttuğun yaparsa kötü. Bukadar basit. CHP nin ve o yolda gidenlerin düşünce yapısı ana fikirleri de buna dayanıyor.

Adam seçimlerden önce TÜRBAN SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ dedi. Bunla ilgili yasa teklifi verilirken okadar çağırdı AKP MHP gelin beraber yapalım diye , bırakın teklif veya fikir vermeyi , tam tersine olmaz yapmayın kriz çıkar vs. dedi. AMacı o zaten ben çözmessem kimse çözmeyecek , çözmeye kalkan olursada onun üzerinden kriz çıkartırım , siyasi puanımı arttırırım.

Ülkeyi sevenlere bak...
Mesaj tarihi:
TÜRBAN KARARI
Yürürlüğü durdurma kararının gerekçesi açıklandı
Ayrıntılar geliyor..

+
Gerekçede; "Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun iptal edildiğinden, bu Kanun’un, uygulanmasından doğacak sonradan giderilmesi güç veya olanaksız durum ve zararların önlenmesi ve iptal kararının sonuçsuz kalmaması için kararın Resmî Gazete’de yayımlanacağı güne kadar YÜRÜRLÜĞÜNÜN DURDURULMASINA OYBİRLİĞİYLE karar verildi" denildi.
gaynak:habertürk

ben gerekçeden bişi anlamadım bu özeti fln mı acaba :S
Mesaj tarihi:
said:
Gözyaşları içinde kampus alanına giren öğrencilerden destek isteyen başörtülü öğrenciler, "Bu nasıl bir uygulama", "Sizin anneniz kız kardeşiniz yok mu" diye bağırdı.

of bu ne abi, QQ more.
anneniz kız kardeşiniz yok mu!
sanki tecavüz ediyorlar, allahım ya.
Mesaj tarihi:
Duygu sömürüsüne gerek yok bence,eğitimi hayatının merkezine koymak istiyorlarsa şartları baştan kabul etmeliler.Başörtüsünü okulda çıakrmakla dinden çıkacak değiller
  • Yeni Oluştur...