Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tam 4 gündür uğraştığım bir film i download ettim kazaayla.. en son,bayağı bir ilerlettikten sonra downloadı, son 12 Mb ı kala(300 mb film) "PLAY" dedim...Demez olaydım :((( biraz izledim filmi,bir ara hdd deki çatır çatır yazılma hedesi dikkatimi çekti.."o ne?" diye bir tıkladım HDD de yer kalmamış! :[ İzledikce yazıyormuş meğer(yada o tarz bir şey..) Bir baktım,Kazaadaki durumu "FAİLED" yazıyor...Resume dedim... SIFIRDAN Başladı :((( Son 1 gün içinde Oluşturulan dosyalardan search diyerek, internet filesda,ie 5 content içinde bir yerlerde buldum filmimi.. isminde %20%20 li bir şey olmuş... Datlı yerine Mpeg halde... Nasıl düzelir??? Çok acil yardım gerek :([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 *!Camdan aşağı atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 böyle durumlar için go back süper. ama önceden yüklü olması lazımdı :( mesela şu an benım dosya bozuldu dıyelım makınayı 10 dakıka gerıye alırdım bozulmamış olurdu . önlem almak lazım. neyse işallah kurtarırsın . eMuleden cekmeyı dene bırde .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya hayır... tamamen silinse bir şey demiyeceğim..aama internet explorer klasörüne nerden gidiyor Temporary int files taki(iE5.Content kla)? offfff of of geçti... sildim ne var ne yok!!! :((( düzelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 undelete programlarından birini dene istersen gerçi en başta yapman gerekirdi onu ama yinede kurtarabilirsin belki[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 o dosyanin adini command'den k-lite icindeki dosyaya gore rename etsen?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar