Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakettiği değeri bulamamış, pek bilinmeyen Anime'ler

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Normalde yeni animelerden çok eski animeleri izleyerek zevk alan birisiyim. Elbette bunu salt nostalji olarak yorumlamayın. Kimi ismi cismi topluluk içinde fazla duyulmamış snimeler oluyor ki 2008'in birçok animesine göre daha iyi işler gibi geliyor.

Aklıma gelen ilk örnek:

-Legend of Galactic Heroes: Ben animeciyim diyen 100 kişiye sorun, en sevdiğiniz 10 anime nedir diye , bu kitlenin %10unun bile LOGHu sayacağına ihtimal vermiyorum. Feci ayrıntılı kurgusu ve gerçek dramatizm örnekleri ile LOGH bence hala "yetişkin zihnine hitap eden anime" tanımının başında gelen örneklerindendir.

Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma ilk geleni yazmışsın ama az değer verilmesinin nedeni LOGH izleyen çok kişinin olmaması. İzlemiş olan zaten ilk 10 içinde sayar bence.

Edit:Gintama

Gintama'nın tarifi zor o yüzden sağa sola da tavsiye edemiyosun.Mesela üstteki resimden ne anladınız? Hiç bişey anlamadınız tabi.

Sosyal ağlarda paylaş

Dai Majuu Gekitou: Hagane no Oni

Eğer Evangelion'a 10/10 verecek kadar aşırı bağlanmadı isem tek sebebi bundan tam 10 yıl önce bu zamanlar Cine 5de -o da sadece bir kez ve şifreli- "Şeytan Robot" adıyla verilen anime idi. Orjinal ismini bulmak için 10 yıl boyunca ne zahmetlere girdim, kaç gece google başında sabahladım bilemezsiniz. Yapım tarihinin de 1988 olmasını öğrendiğimde kadar hayret ettiğimi de...

Gelmiş geçmiş en underrated animelerin başında gelir gözümde.

not: Megumi Hayashibara epic win
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...