C3nK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 CthuLhu said: tuvaleti gelen ne oluyor? necrodmusun verdigi linkteki sitede yaziyor.1 dakkada inip cikiomus masa 3 4 kisinin tuvaleti gelse in cik yapcaklar yani :D
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Herkes bok atmış gerçi de, ben isterim bu mereti denemek gayet. +1 param olsa ayarlardım sevdiklerimle bişeyler hani
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 pati buluşması yapalım gökyüzünde :P
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yükseklik korkum var benim direk iştahım kaçardı -.-
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gereksiz ve görgüsüz birşey bence.
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 said: Tuvalet Olanakları Her şey normal bir restauranttaki gibi! Garsona tuvaletin yerini sorup gidiyorsunuz. Tek farkı bütün masanın aşağı inmesi. Ama endişelenmeyin, 1 dakikadan kısa sürüyor.
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bence gereksiz değil eğlenceli olabilir -tabi yükseklik korkusu olmayanlar için:)- düşme korkusu da yaşanmaz bence kemerlerle falan sıkı sıkı bağlıyolardır :D ama şu kuşlar meselesi benim de aklıma takıldı ya gelip didikleseler ne yapıcaklar hed!höd! desen anlamazlar ki sinek de değiller hareket ettiğinde kaçsın?..
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi ara hürriyet pazar da mı ne çıkmıştı türk versiyonu. kişi başı 300 küsür dolarmış. çok bee.
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zaten bunun gençler biraz dolaşıp eğlensin diye yapıldığını sanmıyorum oraya çıkıp yemek yiyenler için de 300 dolar çok olmasa gerek
bao Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kişi başı 300 dolar bence herkes için çoktur. sonuçta herkes parasının karşılığını almak ister, çok param var diye parasını çöpe atanı görmedim henüz. 300 dolarlık bi adrenalin yok, yerden 20 metre yüksekte yemek yemekte. bence anca 40 yaş üstü, bu kadarcık adrenalini "ya ne çılgınız yaa" kafalarındaki amcalar, teyzeler takılır bu organizasyona. beni açmadı şahsen.
Öne çıkan mesajlar