Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklesek te mi alsak beklemesek de mi?

quixef

Öne çıkan mesajlar

Nvidia'nın yeni serisi 18 Haziran'da GTX 280 ve GTX 260 olarak piyasaya sürülecek.GTX 280 700$ ve GTX 260 490$ lık fiyatlarla TR piyasasında olacağı varsayılıyor.Biraz tuzlu yani.
http://forum.donanimhaber.com/m_23736991/tm.htm

Olay sadece AOC oynamaksa beklemene gerek yok bence , 9 serisi kartlarla rahat oynarsın high detaylarda ki ben oynuyorum.

edit:imla vs
Sosyal ağlarda paylaş

Olay sadece nvidia nin yeni kart cikartmasi degil, ati ninde kartlarini 10 gun sonra duyurucak.
Yenilerden cuzdana gore alicak birsey cikmazsada en kotu ihtimalle simdiki serilerin fiyatlari dusucek. Turkiyedeki cakal bilgisayarcilar genelde bu tarz seyleri pek sallamaz ama piyasayi iyi takip eden isini bilenler fiyatlarini hemen ona gore adapte edeceklerdir.

Sonuc olarak bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ekran kartlarının yarattığı sıkıntı (td)

Yeni bir bilgisayar var benimde aklımda, Warhammer Online (veya WoW) olur en fazla oynanacak oyun, üstüne SC2, Red Alert 3 ve Diablo 3.

Zotac'ın AMP serisi 8800GT düşünüyorum şu anda ama, SC2'nin optimum requirements için GeForce 9XXX serisi demişler mesela.

Yaklaşık 2 bin YTL'lik bir bilgisayar olacak (22" monitör dahil) sizce hangi kart uygun gider?

Beklesek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...