quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şimdi, elimdeki Core2Duo lu filan makineyi AoC perişan edince upgrade yapmaya karar verdim ancak ekran kartı piyasasında ilginç bi durum var anladığım kadarıyla, sizce şimdi direk 9600 GT SLI a koşayım mı yoksa 9900 serisini bekleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 9900 serisi çıkıncada başka bir seriyi duyuracaklar, beklemenin sonu yok. Al kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 1 ay için degmez.. bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Nvidia'nın yeni serisi 18 Haziran'da GTX 280 ve GTX 260 olarak piyasaya sürülecek.GTX 280 700$ ve GTX 260 490$ lık fiyatlarla TR piyasasında olacağı varsayılıyor.Biraz tuzlu yani. http://forum.donanimhaber.com/m_23736991/tm.htm Olay sadece AOC oynamaksa beklemene gerek yok bence , 9 serisi kartlarla rahat oynarsın high detaylarda ki ben oynuyorum. edit:imla vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Olay sadece nvidia nin yeni kart cikartmasi degil, ati ninde kartlarini 10 gun sonra duyurucak. Yenilerden cuzdana gore alicak birsey cikmazsada en kotu ihtimalle simdiki serilerin fiyatlari dusucek. Turkiyedeki cakal bilgisayarcilar genelde bu tarz seyleri pek sallamaz ama piyasayi iyi takip eden isini bilenler fiyatlarini hemen ona gore adapte edeceklerdir. Sonuc olarak bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bu ekran kartlarının yarattığı sıkıntı (td) Yeni bir bilgisayar var benimde aklımda, Warhammer Online (veya WoW) olur en fazla oynanacak oyun, üstüne SC2, Red Alert 3 ve Diablo 3. Zotac'ın AMP serisi 8800GT düşünüyorum şu anda ama, SC2'nin optimum requirements için GeForce 9XXX serisi demişler mesela. Yaklaşık 2 bin YTL'lik bir bilgisayar olacak (22" monitör dahil) sizce hangi kart uygun gider? Beklesek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 diablo 3 2010. sorry =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Tamam işte, 2bin YTL'lik bilgisayar alırsam, 2011'a kadar sistem yenilemem ben :p Diablo3'te bu klasmana giriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sc2 ye 9xxx şaka mı ya? off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o zaman sen 1.5-2 hafta degil, 1.5-2 sene bekle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şaka bir kenara. Zotac 8800GT AMP versiyonlarının fiyatı düşer mi bu yeni GFX kartları ile? Veya 9800 kartlarına yönelmek gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 9900'ün çıkmasını bekle 9600 GT SLI'ı yarı fiyatına al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar