jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Size bir şey sormak istiyorum Bilgisayara virus girdikten sonra nortonu yukledim saolsun virüsleri buldu sildi repair etti ama sonunda da uyarı cıkıp virusler hala bilgisayara bulaşmaya devam ediyor yazıyo bunu nasıl engelliyecem[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 norton o kadar mükemmel bir virüs programıdır ki virüs bilgisayarına girdikten sonra buraya virüs girdi bende izin verdim der kaç aydır bas bas bağırıyorum norton yaramaz diye ama sakalımız yok ki sözümüzü dinlesinler. :) ayrıca norton hiç bir zaman bozulmuş bir dosyayı repair edemez dosyayı silmek zorunda bırakır buda ayrı bi güzelliği nortonun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 XP ise bilgisayarın restore'u kapat[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 1.. Notron Mükemmel bir virus programıdır... 2.. Virus TSK virusu ise bulkaştıktan sonra temizleyememen normal zaten bunu dizayn edilmiştir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Norton çok iyi bir program bence de Ama benim bilgisayarı yavaşlatıyor o yüzden Trend Micro Internet Security (eski adıyla PC-Cilin) kullanıyorum, gayet memnunum. Norton yüzünden yavaşlama yaşayanlara tavsiye ederim[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Evet Xp Restore u nerden kapatıcam[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Üniversite olarak Norton Antivirüs Server/Client kullanıyoruz. Tüm makinalarda client kurulu. Bilgi işlemde de Server kurulu. Bu virüs olaylarının en civcivli zamanlarında bile alnının akıyla çıktı valla. Devamlı update edildiği zaman çok güvenilir bir antivirüs programıdır. Sistemi biraz yavaşlattığı doğru ama güvenilirdir. Senin sorununa gelince eğer virüsü tespit ettiyse (dosya sistem dosyası değilde uygulama dosyası ise) dosyayı sil, tekrar yükle.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 valla bende de iyi çalışıyor ama hasansemre +1 Repair etse bile silmek zorunda kalıyorsun![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Restore u kapatmak için bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir. Genelin hemen üstünde sistem geri yükleme var ona tıkla. Bütün sürücülerdeki geri yüklemeyi kapatı tıkla.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 her şey için saolun ama gelin görünki bi virus var silinmio deli edecek beni delete failed dioo sona ya exclude( bağışla) yada skip (atla) dio napmam gerek :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yüksek ihtimalle o dosya o anda kullanımdadır. ctrl+alt+del ile işlemlere gel ve o dosyanın görevine son verip öyle silmeyi dene. Olmazda güvenli kipte açıp dene.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar