Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 turnuva olarak değilde deckleri kapıştırmak isteyen arkadaşlar için (benim gibi) bir deneme yapayım dedim. deck var kart var oynayabilen ben varım fakat opponent bulamıyorum (: geçen sene dönüş yaptım bu magic olayına. izmirde turnuvaya katıldım (draft) falan. düzenleyen arkadaşın askere gitmesi üzerine o grup dağıldı ve oynacak adam bulamıyorum canım oynamakta istiyor. önümüzdeki haftadan itibaren istanbuldayım yaz sonuna kadar. kadıköyde olabilir taksimde olabilir buluşup 3-4 kişilik gruplar halinde oynayalım derim. turnuva olayı tutmamış gördüğüm kadarıyla ama yinede deneyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ankara olaydın bi gelir oynardıms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 lan partye gelecekseniz getirin deckleri oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gitme lan party ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 niye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 git hadi, götür magic kartlarını da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Gelmicem ki ben lan party'e. Tarihi çok erken bana. Sonra olaydı, gelirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tamam lan party'de birkaç el atalım o vakit. getireyim deckleri yalnız unutma söyledikten sonra (: istanbul lan party'den bahsediyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evet istanblu lan party, benim geleceğim kesin değil gerçi ama gelcem büyük ihtimal eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben bu lan party'e gelemiyorum da bi magic etkinliğine varım istanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bilen var mı rahat rahat magic oynanabilecek cafe falan? izmirde teras cafe'de oynuyoduk geçen sene. ne güzeldi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 istanbul'da var da sen izmir diyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok ben istanbulluyumda izmirde okuyorum. yazın mesela dün itibariyle istanbuldayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kadıköyde oyun mühendisi var single falan da satıyolar hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu arada ben lan party e gelemiyorum malasef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 korkup önce burayamı yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 zaugnaya söledim zaten önceden =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar