Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0 RH- Kana verebilecek olanlar

Absolut

Öne çıkan mesajlar

0Rh- ama Bandırma'dayım :(
18 yaşını doldurmayanlardan kan almıyorlar sanırım ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 10 February 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
0Rh- ama Bandırma'dayım :(
18 yaşını doldurmayanlardan kan almıyorlar sanırım ..

Aliyorlar bildigim kadariyla. Yas ile bir ilgisi yok.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli:
By-Pass ameliyatı iyi geçti fakat biraz önce tekrar bir kanama başladı ve açılıp kontrol edilecekmiş ameliyat yeri.
Tekrar 0RH- kana ihtiyacımız olabilir tam belli değil henüz. Eğer yaşınız 18den büyük ve Ankarada iseniz ve tabi kan vermeye uygunsanız ve gene tabi gerektiğinde vermek isterseniz lütfen ÖMden bana ulaşıp size gerektiğinde ulaşabileceğim bir Telefon numarası bırakır mınız?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Regeçmiş olsun
Bu arada şöyle birşey duymuştum
Kan bankasına herhangi türde kan götürürseniz o size ihtiyacınız olan kanı veriyormuş
Yani a rh+ götürüp 0 rh- alabilirsiniz sanırım
Babamın bi tanıdığının baktığı bi hasta var sürekli kan gerekiyor
Babamın arkıda kimi görse tanıdık kolundan tutup kan bankasına götürüyor:) türü farketmez orada o kanı alıp yerine istediğiniz kanı veriyorlar
En azından öyle biliyorum
Sorarım bi ara babama[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

Ama verebiliyorlar yani son çare olarak.

Tekrar yazayım
0RH- kan ihtiyacımız olabilir bu gece. Eğer 18den büyükseniz ve kan vermek için gerekli olan şeylerde bir sorun yoksa ve Ankaradaysanız lütfen ÖMden bana telefonunuzu vererek ulaşır mısınız? Tabi vermek isterseniz. Acil bir durumda size ulaşmaya çalışırım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...