Evolution Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Arkadaşın teki verebilirim demiş absolut görmedin galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 umarım bulunur yeterli ünite... geçmiş olsun dileklerimizi ilet[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 acil sifalar dilekleriyle yardımcı olamıcam pardon...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kusura bakma yardımcı olamıcam benimki de 0 rh+ garibime giden ise pepelekte tek kişide bile 0rh - yoq galiba ya da daha belli diil[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 0Rh- ama Bandırma'dayım :( 18 yaşını doldurmayanlardan kan almıyorlar sanırım ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Evolution, 09 February 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Arkadaşın teki verebilirim demiş absolut görmedin galiba... Kim demiş göremedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: theKingpin, 10 February 2004 00:04 tarihinde demiş ki: 0Rh- ama Bandırma'dayım :( 18 yaşını doldurmayanlardan kan almıyorlar sanırım .. Aliyorlar bildigim kadariyla. Yas ile bir ilgisi yok.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Herkesin ilgisi için teşekkürler. Gereken miktarda bağış yapacak kişi bulundu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashmere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 18 yasından ufaksan kan veremiosun yaninda velin olmasi lazim. bodrumda anons yapmislardi verelim die gittik, adam hem sarhossun hemde resit diilsin diip almamisti bizden kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 B Rh- şimdiye kadar aynı kan grubundan bi insan bulamadım :-D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Önemli: By-Pass ameliyatı iyi geçti fakat biraz önce tekrar bir kanama başladı ve açılıp kontrol edilecekmiş ameliyat yeri. Tekrar 0RH- kana ihtiyacımız olabilir tam belli değil henüz. Eğer yaşınız 18den büyük ve Ankarada iseniz ve tabi kan vermeye uygunsanız ve gene tabi gerektiğinde vermek isterseniz lütfen ÖMden bana ulaşıp size gerektiğinde ulaşabileceğim bir Telefon numarası bırakır mınız?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kan verme kurallarını hatırlayalım..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Regeçmiş olsun Bu arada şöyle birşey duymuştum Kan bankasına herhangi türde kan götürürseniz o size ihtiyacınız olan kanı veriyormuş Yani a rh+ götürüp 0 rh- alabilirsiniz sanırım Babamın bi tanıdığının baktığı bi hasta var sürekli kan gerekiyor Babamın arkıda kimi görse tanıdık kolundan tutup kan bankasına götürüyor:) türü farketmez orada o kanı alıp yerine istediğiniz kanı veriyorlar En azından öyle biliyorum Sorarım bi ara babama[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bugun anakara kan bankasında görevli arkadasatan öğrendiğim kadarıyla, en az bulunan kan AB- imiş...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kalp ameliyatı için taze kan gerekiyormuş dedi doktor o yüzden bankaya kan verip 0RH- almamız olmuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hmm kötü AB rh - Garip geliyor:) hayatımda bu kana sahip kimseyi görmedim desem yeridir[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 AB RH- gerektiğinde 0RH- kullanabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Absolut, 12 February 2004 19:09 tarihinde demiş ki: AB RH- gerektiğinde 0RH- kullanabilir. a onu da konustuk. sadece ex olmak üzereyken hasta, baska hiçbir çare kalmazsa veriyorlarmış..[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 AB RH +, yani genel alıcı, yani ben(imzalık laf oldu hani) herkesten istediğim zaman alamaz mıyım yani? öyleyse kan grubumuzun bi espirisi kalmamış demektir..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ama verebiliyorlar yani son çare olarak. Tekrar yazayım 0RH- kan ihtiyacımız olabilir bu gece. Eğer 18den büyükseniz ve kan vermek için gerekli olan şeylerde bir sorun yoksa ve Ankaradaysanız lütfen ÖMden bana telefonunuzu vererek ulaşır mısınız? Tabi vermek isterseniz. Acil bir durumda size ulaşmaya çalışırım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ap ap ap!![signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 up!..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar