roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Selam gençler. Haftaya Dünya Ralli Şampiyonasındaki ufak görevim için bölgeye intikal etmem gerekiyor. Görev bölgemiz Orange County Resort Hotel içindeki Basın Merkezi. Adresi de burası Federasyonun sitesine göre uydu görüntüsünde işaretlenmiş bölgeler Otobüs şirketlerinin sitelerine baktım. İstanbul Kemer seferinde nerelerde indiriyorlar diye, aklıma yatan Kemer de bir tek Kemer Otogar var. Kemer dostlarına sorum şu: bahsi geçen oteli biliyorsanız otogar'dan oraya nasıl gidebileceğimi yazmanız daha doğrusu gidebilecek miyim acaba onu da merak etmekteyim :) Fd. bir şeyler ayarlayacağız dedi ama işin başa düşme ihtimali yüksek. Hiç olmadı google earth ta veya o krokida otogarı işaretleyebilir misiniz. İstanbul'dan gidiyorum ve daha önce hiç gitmedim bu şekilde Kemer'e. Evet cevaplar cevaplar cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kemerde otogar mı var ki ya? kemerde otogar olarak kullanılan bir meydan var. eğer orayı kastediyorlarsa, yürüyerek bile 10 dakikada falan gidersin otele. ama otogardan kasıtları ne anlamayamadım şahsen çünkü yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 evet. antalyaya gelip ordan kemere gidiceksin büyük ihtimal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kamil Koç un sitesinde böyle yazıyor otobüsün uğrayacağı bölgeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 e zaten kemere gittikten sonra bi sorun kalmıyor. küçük yer yürüyerek ulaşırşın. yürümem dersen de atlar bi taksiye gidersin. bi sorun yaşayacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kemer otogar neresiymiş merak ettim ama sonuçta çok uzakta falan olamaz kemer harbi ufacık bir yer 2 tane cadde var zaten. taksiler çok pahalı yürüyerek gitmeni tavsiye ederim, gene de sorarsın işte duruma göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok otogar orda ya. ben hatırlamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eskiden şehrin ortasında vardı bi tane. 2 sene önce falan yıkıldı işte orası. oraya güzel, estetik bir park yaptılar.saat kulesi falan var parkta. işte tam o parkın önünden kalkıyor kemer tur arabaları falan orda indiriyorlar insanları. otogar diye orası kastedilmişse işte 5-10 dakikada yürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Google da aratınca şöyle eski bi haber gözüme çarptı. Eskisi yıkılmış, yenisi de Yeni Mahalle'de yıkılan eski sanayi çarşısının yerine yapılmış. Umarım uzak değildir :) Olmazsa taksi tutmam gerekecek, 2 kişiyiz ve 2 mizde de bavul falan olacak :S Yok yok taksi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya arkadasım ufacık yer kemer. bi ucundan bi ucuna 15dk da yürürsün. wrc de görevliysen vardır servis falan orlarda sorarsın birine gidersin.otelin servisi de vardır elbet. olmadı oteli ararsın aldırırsın ya da bilgi edinirsin.harita falan kasılcak bi yer degil kemer. sen biz gelirsek eger antalyadan wrc izlemeye beles sokabilcen mi 2-3 kişiyi ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 cidden bu kadar korkma len. kemer küçücük yer zaten. maksimum gidecegin yere 15 dk da ulaşırsın. aha. aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Hımm tamam o zaman. Ya otel otogardan çok uzak falandır diye korkuyordum sadece, madem ufak bi yer hallederiz. Dediğin gibi otelin numarasını falan alayım olmadı telefon ederim kaldık diye, fd. de yardımcı olacağız dedi zaten. Sağolun yardımlarınız için. Beleş içeri girme olayına gelince, basın merkezine gelirseniz takılırız tabii de ben sahada çalışmayacağım büyük ihtimalle, yani izleyicilerin yanında olmayacağım. Ama bildiğim kadarıyla Özel seyirci etabı dışındaki tüm etaplara trübünler dışında giriş ücretsiz. İzleyiciler için ayrılmış alanlar şurada belirtilmiş uzunca. Gelmeyi düşünen varsa haber versin öm falan. Bilgi de şuradan tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kemerin merkezi ufaki eğer merkezdeyse ne ala yoksa kemer sahillerinden birindeysede dert etme, zaten antalya otogardan olimpos tarfaına giden minibüsler var onlara binersin sölersinde ben şu otelde inecem sani en yakın yerde indirirler.. baktım seninki yol üzerinde işin çok kolay önünde indirecek seni minibüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oteli aradım, Kemer Otogar da değil Antalya Otogar'da ineceksin, oradan Kemer Tur otobüslerine binip otel ismini vereceksin önünde seni indirecekler dedi. Hadi bakalım bileti aldık :) Sağolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 antalyadan kemere otobüsler geçiyor işte 45 dk da gidiyorlar kemer otogarı dedigi yer bi otopark kıvamında gerçi azcık düzenledilerdi suan ne alemdedir bilmiyorum da ordan sehir merkezine 5-10 dk sürüyor yurumen bütün hotel pansiyon ne varsa da sehir merkezinde ve sahile dogru yani maks 10 dk da yurursun ulasım diye bi sorun yok kemerde istersen gözünü kapat gidebilceen kadar git kaybol geri yolunu bulman 5 dk sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konu önceden açılmış arama kısmına bi uğra pls şaka şaka post kasıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 roket adam said: Görev bölgemiz Orange County Resort Hotel içindeki Basın Merkezi. Adresi de burası OrangeCounty çok iyi oteldir ve Mature yok hep gençlerle dolu otelin çoğu. Otelde küçük ama çok güzel.Takılacak güzel bir rus hatun bulmak değil bulamamak beceri ister :P . Ayrıca kemerin en iyi disco'su Moonlight Arena'da çok yakınında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ah be masticore bunu zamanında söylesene :) Aynen öyleydi işte de zoru başardık ve neredeyse sırf çalışarak oradan dönmeyi başardık :) şit. Ama gerçekten, GERÇEKTEN hollandalı kızlar inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 rofl ben gidicen saniyorum hiç bakmadım tarihine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende gidicem la antalyaya anadolu ateşinin konseri varmış cnn türke onu çekmeye gitçz ! adam gibi bi yer süleyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar