Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya ve Kemer'i Bilenler - Yardım!

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler. Haftaya Dünya Ralli Şampiyonasındaki ufak görevim için bölgeye intikal etmem gerekiyor. Görev bölgemiz Orange County Resort Hotel içindeki Basın Merkezi. Adresi de burası

Federasyonun sitesine göre uydu görüntüsünde işaretlenmiş bölgeler

Otobüs şirketlerinin sitelerine baktım. İstanbul Kemer seferinde nerelerde indiriyorlar diye, aklıma yatan Kemer de bir tek Kemer Otogar var.

Kemer dostlarına sorum şu: bahsi geçen oteli biliyorsanız otogar'dan oraya nasıl gidebileceğimi yazmanız daha doğrusu gidebilecek miyim acaba onu da merak etmekteyim :) Fd. bir şeyler ayarlayacağız dedi ama işin başa düşme ihtimali yüksek.

Hiç olmadı google earth ta veya o krokida otogarı işaretleyebilir misiniz.

İstanbul'dan gidiyorum ve daha önce hiç gitmedim bu şekilde Kemer'e. Evet cevaplar cevaplar cevaplar.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden şehrin ortasında vardı bi tane. 2 sene önce falan yıkıldı işte orası. oraya güzel, estetik bir park yaptılar.saat kulesi falan var parkta. işte tam o parkın önünden kalkıyor kemer tur arabaları falan orda indiriyorlar insanları. otogar diye orası kastedilmişse işte 5-10 dakikada yürürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadasım ufacık yer kemer. bi ucundan bi ucuna 15dk da yürürsün.
wrc de görevliysen vardır servis falan orlarda sorarsın birine gidersin.otelin servisi de vardır elbet. olmadı oteli ararsın aldırırsın ya da bilgi edinirsin.harita falan kasılcak bi yer degil kemer.

sen biz gelirsek eger antalyadan wrc izlemeye beles sokabilcen mi 2-3 kişiyi ondan haber ver.
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm tamam o zaman. Ya otel otogardan çok uzak falandır diye korkuyordum sadece, madem ufak bi yer hallederiz. Dediğin gibi otelin numarasını falan alayım olmadı telefon ederim kaldık diye, fd. de yardımcı olacağız dedi zaten. Sağolun yardımlarınız için.

Beleş içeri girme olayına gelince, basın merkezine gelirseniz takılırız tabii de ben sahada çalışmayacağım büyük ihtimalle, yani izleyicilerin yanında olmayacağım.

Ama bildiğim kadarıyla Özel seyirci etabı dışındaki tüm etaplara trübünler dışında giriş ücretsiz. İzleyiciler için ayrılmış alanlar şurada belirtilmiş uzunca.

Gelmeyi düşünen varsa haber versin öm falan.

Bilgi de şuradan tık

Sosyal ağlarda paylaş

kemerin merkezi ufaki eğer merkezdeyse ne ala yoksa kemer sahillerinden birindeysede dert etme, zaten antalya otogardan olimpos tarfaına giden minibüsler var onlara binersin sölersinde ben şu otelde inecem sani en yakın yerde indirirler..

baktım seninki yol üzerinde işin çok kolay önünde indirecek seni minibüs
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Admin
antalyadan kemere otobüsler geçiyor işte 45 dk da gidiyorlar
kemer otogarı dedigi yer bi otopark kıvamında gerçi azcık düzenledilerdi suan ne alemdedir bilmiyorum da ordan sehir merkezine 5-10 dk sürüyor yurumen
bütün hotel pansiyon ne varsa da sehir merkezinde ve sahile dogru yani maks 10 dk da yurursun

ulasım diye bi sorun yok kemerde istersen gözünü kapat gidebilceen kadar git kaybol geri yolunu bulman 5 dk sürer :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
roket adam said:
Görev bölgemiz Orange County Resort Hotel içindeki Basın Merkezi. Adresi de burası

OrangeCounty çok iyi oteldir ve Mature yok hep gençlerle dolu otelin çoğu. Otelde küçük ama çok güzel.Takılacak güzel bir rus hatun bulmak değil bulamamak beceri ister :P . Ayrıca kemerin en iyi disco'su Moonlight Arena'da çok yakınında...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...