MacMordain Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz gump hakkında hiç bişey bilmiyorum bişey download ettim ama hic bişey yok bi mul.yazıor bide yan tarafta load yazan yer var er yer bos nasıl kullanıcam yardım edermisiniz....(lütfen kızmayın bana arattım ama ögrenecegim şekilde uyazı bulamadım)[signature][hline]Elbet Bir Gün Sonumuz Gelicek Ve Biz Yok Olucaz, Ama Düşüncelerimiz Asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 verdataya ekleme olayı mı? yoksa script olayı mı? acıklık getir bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacMordain Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya mesela skilldusur menusu yazısı yazıcam...[signature][hline]Elbet Bir Gün Sonumuz Gelicek Ve Biz Yok Olucaz, Ama Düşüncelerimiz Asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar