byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Spidee said: İstanbul'da da 50 kuruşluk ekmeği yaptılar 85 kuruş, öyle duydum. Halk ekmek de 25 kuruştan 40 kuruş olmuş, da halk ekmek pipi kadar çok afedersiniz, pek bir şey farketmiyor.he yaa bende bu gün gördüm daha yeni zamnalanmamışmıydı, gramaj ayarlması mı yaptılar acaba bu ne yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Sabah 2 ytl götürdüm 4 ekmek alacaktım.. 75 kuruş yazısını görünce ağlayasm geldi 2 ekmek aldım mahzun mahzun baktım bakkal amcaya sonrada evime döndüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Isin komik tarafi halk sikayet ediyor. Neye sikayet ediyorsun. Zammi yapan adami secerken gelip eskimolar mi oy kullandi? Sen sectin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Iste isin kotu tarafi kalabalik insan gruplarini kandirmak daha kolay bireyleri kandirmaktan. La din elden gidiyor la derler %15 takilir peslerine.Bi siircik okudum beni dovduler uhuhuh yaparsin %7 kanar.Amerikaya bi yanak bi dudak verirsin onlar finanse eder %10 u.Sansina diger partilerinde iyice boktan oldugu bir donemse dahada guzel vs vs... Turk halki kendisine zehirli su icirmeyip is bulani secebilseydi bizde olurduk engelismis devletler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Soulless said: Turk halki kendisine zehirli su icirmeyip is bulani secebilseydi bizde olurduk engelismis devletler arasinda. İşbulana da zehirli su içirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 BENİ ÇOK ETKİLEDİ BU ZAM şimdi sabahalrı bi paket sigara+kahvaltı ekmee almaya 5 ytl ile gidiyordum klas böle net 5 ytl lik banknot bugün gittim bön bön baktı bakkal suratıma sonra getirirm dedim kabul etmedi UYUZ HERIF bende deli oldum winston aldım camel alcama vurdu beni bu zamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar