Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 byzasz said: Pyro said: Konu dışında bir haber vardı, Antalya'da kaplumbağaları gözlemliyorsun. Konaklama, yemek herşey onlardan üstüne 350 € gibi birşey veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama konuyu bulmakla uğraşamayacağım açıkçası.çook eskiden 2000 de falan dı galiba böle başka ülke üniversiteden gelen tiplerinde oluşturduğu kamplar vardı ( benim bildiğim mesela fethiye çalışa yakın bir plaj) ama sölediğin gibi para veriyorlarmıydı hatırlamıyorum, carettalara bakıyordun, yumurtlama zamnaları çevre dünelemesi yuvalar kontrolü falan filan.. Ama nesillerinin tükneme tehlikesi kaltı galiba o işler de yalan olmuş olabilir.. Konu dışında vardı, daha açılalı 1 ay olmamıştır. Ben o ntvmsnbc haberinin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eğlenceli eğlencesiz iş arıyorum bende öğrencilik. farklı şeyler çıkabiliyor bazen. yazayım burayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar