Gilth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Arkadaslar bu oyunun 2 cdsini de kazaadan indirdim ama file uzantilari ".bin" oldugundan nasil isletecegimi anlayamadim bu isten anlayan biri varmi? bosuna 1.2gb download etmemisimdir umarim. Cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum... [Bu mesaj Gilth tarafından 16 Mart 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 indirdim de bu programi nasil kullanicam anlatirsan fena olmazdi yani... [Bu mesaj Gilth tarafından 16 Mart 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bi cd writer ın varsa neroyla cdye yaz.Wizard ında cd image ı seç ve seçeneklerde raw data işaretlenmiş olsun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bende kazaadan indirmiştim yüklerken biyerinde hata veriyor ne yaptıysam düzelmedi sonrada sildim:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Gilth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 baylar cdwriter'im varda cdye cekmeden bilgisayardan acmamin yolu yokmu? ha birde axedice o isi birdaha daha detayli anlatirmisin? hangi proglamla ve nasil?... sagolun simdiden...
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 daemon tools ile çekmeye gerek kalmadan yapıyorsun eski forumlarda vardı e donkey fln olarak aratırsan bulabilrsin sanırım bende bilmiyorum kardeşim kullanıyordu
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 LG writerla gelen Nero diye bi program var.Kazaa dan bulabilirsin.Onu açtığında karşına bi wizard çıkar (hani şu office programlarında falan olur ya sihirbaz) onda: compile a new cd > other cd formats > create a cd from an image file diyip sonra yazacağın image dosyasını göster.Image settings kısmında raw data yı işaterle, yaz.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Gilth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 su an cd'im yok keske olsaydi da yapabilseydim genede sagol anlattigin icin axedice. Simdi benim windows almanca umarim almancada da raw data ayni geciyodur :)
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Olmayan nedir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Gilth Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Olmayan, internetten indirdigim 2 cd'lik oyunu daha isletememdir. Yardiminizi bekliyom hala...
Öne çıkan mesajlar