redcap Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 arkadaşlar 14 şubat 15 şubat bence biz yılbası nietine kutlayalım gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Kobe gıbı bızde erken kutladık cunkı bugun gıttı...Halasının yanına Iskenderun a ... Ya bılmıyorum o gun kutlasak bırsey degısırmıydı...Maksat hatırlamak ve bunu paylasmak olarak dusundugum ıcın pek uzmedı acıkcası.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 acaba ben de mi çıkma teklifi edip şaşırtsam?off ya[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 edeceksen çabuk tut elini bugun 10'u işini son güne birakma .. hayir cevabi alirsan , alternatif denemeler için süren olsun :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 uff bi türlü yalnız yakalayamıyorum ki. yanlız bi kere yakalasam bitirecem işi ama tuvalet dışında hep birileri var etrafına hay ben bu sansın....[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 IDDIA ediyorum. En büyük sap benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Eee kızlar sürü halinde yaşayan canlılardır.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yanlızım, mutluyum, huzurluyum...[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Arkansis, 10 February 2004 18:27 tarihinde demiş ki: IDDIA ediyorum. En büyük sap benim. yas kac ki :ahuah[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Estel_Anorien, 10 February 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Eee kızlar sürü halinde yaşayan canlılardır. nasi nasi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Estel_Anorien, 10 February 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Eee kızlar sürü halinde yaşayan canlılardır. orta okul ve lise yıllarında gözle görülür birşey :) ama ileride değişiyor durum..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ewt işte durum deişince yalnız gördüümüz zmn awlıyoruz :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ee bakalım son 4 gün bir sevgili yaparsak onla geçiricem aha yaptım O /I / <----sevgili :p[signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 _O_ [ | ] ../ <---sevgilinin geniş omuzlu ayı abisi ... [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 February 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 estel kızlar dünyasını keşfetmiş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 valla kusura bakma ama beni pek bağlamaz erkek arkadaşımın geniş omuzlu abisi bana sarkmadıkça :p sizi bilemem[signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ya abi şu topic'i 2. sayfaya sabitlesek moralim bozuluyor gördükçe :P Haksız mıyım yani olan var olmayan var :P[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Gül satacam :)[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bilgisayarın başında Skill Kasıo olucam :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: McFrenzy, 10 February 2004 21:28 tarihinde demiş ki: Ya abi şu topic'i 2. sayfaya sabitlesek moralim bozuluyor gördükçe :P Haksız mıyım yani olan var olmayan var :P adam haklı bide yeni ayrılan war ulaan bi daha bulussam da cmts yine mi ayrılsam :P[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 tabi kucuk bir sorun var kız kabul etmiyebilir :P[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: quamor, 10 February 2004 18:41 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 10 February 2004 18:27 tarihinde demiş ki: IDDIA ediyorum. En büyük sap benim. yas kac ki :ahuah Sapların efendisi diye çıkacak olan kitabımda görürsün yaşımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ya boşverin arkadaşlar sevgililer gününü gereksiz bişi "aha bak benim sevgilim var bugun bizim günümüz çatlayın siz!"demek için çıkan bir gün gereksiz özgürlüğü kıskanıolar işte.kendi hallerinde eğleniyorlar unutum yok öyle bişi tarihin ne anlamı varki 14müş hah! (yaws erkek arkadaşım bu yazıyı okursa bırakır beni :p)[signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yaf sevgilime aşka mektubu yazcam olmuyo olmuyo olmuyo :( Hiç güzel olmuyo! [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bowabe tarafından 11 February 2004 06:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya inşallah hava güzel olur (gerçi buz gibi ama en azından yağmur fln yağmasın ya ctesi... ) ofh ofh:([signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar