Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Cthulhu_, 08 February 2004 15:35 tarihinde demiş ki: 14 şubat t a neymis??¿¿ satıcıların çıkardığı bi gün... Ben de onu diyorum. Sevgililer Günü ismiyle piyasaya bi şey çıkartılması pek bir mantıksız geliyor bana. bkz. imza[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 daha yeni ayrıldım benimkinden ama üzgün degilim çünkü gec olmadan gerçek yüzünü görebilmiş oldugum icin sanslı sayıyorum kendimi.yarın 2.dönemin ilk gününde hayırlısıyla yeni ufuklara yelken acıcaz 14 subata var daha nasılsa:D[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: fedaykin, 06 February 2004 16:27 tarihinde demiş ki: Aslında saplar birliğinin çok anlamlı etkinliklerinden birisine katılabilirsiniz. Mesela hep beraber sinema kafe gibi ortamlara gidip çift çift gezen zatları taciz edebilirsiniz. saplık başkaaa abazalık başka.abaza aç kurt gibi dolaştığından eğer çift birini görse bile saldırır.saldırmasa bile sarkar.ama saplar gururuna yedirmez sapıklık yapıcağıma yanlız dolaşırım der.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yooo biz kızlara sarkıcaz demedik ki... Biz böyle saçma sapan günlerde saçma saçma ortada gezinenleri taciz edicez...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Avusturalyalılar la kutlamak favorim olurdu herhalde :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 saplar birliğinin bir üyesi olarak bu topic i kınıyorum uplayıp durmayın kardeshm şunu[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Pedallıyacağım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: blackchaos, 07 February 2004 01:27 tarihinde demiş ki: Alıcam sevgililerimi atıcam yatağa altımda boxerımla gece 12 de mum ışığında fonda hafif bir müzik eşliğindeçatır çatır hepsini ................ çözücem test kitaplarımı çok severim onlara hep sevgili gözüyle bakarımda İşte karşımızda gerçek bir ÖSSçü neyse ben gideyim sevgililerim çağırıyor. daha fizik çözecem:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 dersane varmış !:( böhüüü ya neyse 15ini ktlarım artık[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 benim için 1 yıl 364 gün 6 saat[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 apache nası ya? yani 14ünü kutlamıomusun yoksa mükemmel kutladıın için o günü gün diye nitelendirmiomusun?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sapız Biz 15 i beklicez Dimi Generalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya forumca saplar 15ini kutlialım??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Arthur_HellsFire, 09 February 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Sapız Biz 15 i beklicez Dimi Generalim :D elen yaaa :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 elle_iphe beraberiz di mi 14ünde :P[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 estel sana büyük balon vermişler sönmedi gitti :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ee herkese boyutuna göre şimdi :)[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 forum da çöğçatan portalı oldu[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Estel_Anorien, 09 February 2004 22:31 tarihinde demiş ki: ee herkese boyutuna göre şimdi :) ah estel'im klasik didişmelerimize başlıyormuyuz gene :) bu bir belirtimi acaba :-?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ben senden daha uzağa işerim :P bu arada burası da çöpçatan portalı oldu diyen arkadaşım iç ilişkilerimize haberdar olmadan ortalara atlamasa güzel olur hani..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 valla ben de 15ini kutluyorum elle_iphe'cim sana katılıyorum saplar gününi kutlayalımm (bu arada 14ünde dersane olmasına çok sevindim ;)))[signature][hline]Merak etmeden duramıyorum, geceleri nasıl uyuyorsun? Beni boşver kendine cevap ver... Lütfen bu kez dürüst olur musun?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 upps estel'in mesajını yanlış anlamışız :) [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 February 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 valla ben benim kizla galiba tekrardan bariştik :) ehjeuhue saplar listesi felan yaparsaniz beni kaldirin rica edicem :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hayır bu lafının arkasına saplığın felsefesini zerre anlamadığını görüyoruz ve seni listeden sap kimdir konulu kompozisyonu yazana kadar çıkartıyoruz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 16 yıllık film dwm edio yine bi sewgililer günü yine yanlızım( %99.9) yine özel bişi yapmııcam[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar