Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oleeey hem de elden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 utopia said: -alatariel- said: Osso said: Ki piramitten kasti ne onu bile anlamadim merak etme osmanım gelir şimdi fiziksel kimyasal genetiksel olarak açıklaması. en azından öyle bir yeteneği var. hiç yetemeyenler de var. birincilik teli Sina'nın. offf. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tabi eğitimle alay edilmesi saçma olmuş. yarın öbür gün bana da yapılır. bence herkes birbirini sevsin ve eğitime önem verilsin. ayrıca genetik çok cool kabullenin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Selin sus bakayim sen osmanadam gelir. Bana gelir bana gider, bende güler bu adam Hep mi ağlayacak bu adam. Çaresi ben umudu ben, her şeyi ben bir adam Hep mi ağlayacak bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eğitimle alay eden yok da sinanın herşeye matematiksel falan yaklaşması gerçekten mide bulandırabiliyor bazen. bu kadar kasmaya gerek yok benim işim gücüm yok bilimle uğraşıyorum bunu da böyle her fırsatta gösteririm bayar bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 YAKLAŞIR YAKLAŞMAZ SANANE LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oley insanlar beni tartışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 seni seviyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tanık sizindir matematiksel olarak birini tartışmak anlamsız olmakla beraber biyolojik olarak farklılık gösteriyorsa bu tartışılabilir, üstelik fiziksel olarak büyük ya da küçük olabilir bu insan. ama bilgisayar bazında düşünürsek bir insan yaşarken 1 ölüyken 0 dır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 asinanyavuz said: Ardeth'i görünce son mesajda, kafama öyle işlemiş ki, acaba bunun bir biochemical process olduğunu filan yazdı mı diye merak ettim. Ardeth said: yok artık :/ yani biyokimyasal ve evrimsel açıklamasını (ya da en azından teorisini, açıklama çok iddialı) biliyorum ama bazı şeyler yaratılış "amacını" aşar dersem doğru bir tanım olur heh 5+5 = 15 gibi birşey demişim burda misal matematiksel dekompozisyonunu yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben sizi sosyolojik olarak tartışiim mi hepinizi şöle toptan ? HE!? bunu mu istiosunuz!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 finallerde var hazır tartış bence ısınırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 mühendislik çerçevesinden bakınca boş konuşuosunuz bunu kime ne faydası var? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 binbir gece sezon finali gibi oldu bence bu topik sinemasal açıdan bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aaa sinema mı okuosun ^_________________^ ne kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 metafiziksel ogeler harekete gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 öğrendiklerimizi uygulamaya koyarak hep beraber finallere hazırlanıyoruz negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Osso said: Selin sus bakayim sen osmanadam gelir. Bana gelir bana gider, bende güler bu adam Hep mi ağlayacak bu adam. Çaresi ben umudu ben, her şeyi ben bir adam Hep mi ağlayacak bu adam. canım yaa şu sakızların bi reklamı vardı ayrıca işletmeci gözüyle çarpar böler paketler turizmci gözüyle pazarlarım hepinizi. akıllı olun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 benim finallerim bitti ardeth yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 :/ sçş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sıçış :/ uheahuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 benim bitmedi iyi oluyo böyle devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yarın iki finalim var. mehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yarın finalim var lan ben burda ÇET yapiorum ÇET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sosyalleşiyorsun fena mı mortis. bence çok değerli aktivite bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar