Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aslında tereddütde kalmıştım da aşağıda benzer konular görünce birşey olmaz heralde dedim :P Şu lipton reklamlarında çalan, nece olduğunu bir türlü anlayamadığım oynak müziğin adını bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bump :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de arıyorum o sarkıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bende arıyorum yalnız o değil de reklamın ilk dakikalarında arabanın içinde ön koltukta oturan abla ne kadar tatlıdır yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 reklam hangisi bi video linki felan verin, şarkıyı buluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evet onu bende arıyorum yalnızca 30 saniyelik reklamdan araklama bi mp3ünü bulabildim bi forumda ama full yok piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nasıl bi reklam bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 böyle şarkı hareketli ve güney amerika dilleri gibi bi tarzı var deniz jeep ortam sörf karı kız atmosferli bi reklam şarkının 30snlik kısmını burdan indirebilirsiniz umarım bulmakta işe yarar http://w w w .yuklec.com/download.php?file=538995346-Lipton_White_RoadTrip.mp3 "gepete hupe ucebe" diye googleda arattım ama hiç bi sonuç alamadım dinlemeklede kelimelerin yazılışı çözülmüyo arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar