Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkkınım..

JD

Öne çıkan mesajlar

Bugün finallerim bitti 2. sınıfta olmama rağmen tüm sene boyunca 2.sınıftan aldığım ders sayısı 2 inklaplarıda sayarsak 4 ve hala geçemiyorum derslerden yarı çalışmamaktan kaynaklanan yarı da hocaların hıyarlığından kaynaklanan bişey ama çalışasım gelmiyor cidden 2 sene önce açıkta kalmayalım diye işletme girdim ve çok pişmanım bu saatten sonra öss flnda paklamaz beni. Düşüncem bi 4 senelik açıköğretime başlıyim bu arada bu üniyide devam ettiriyim nereye giderse artık . Askerliği er olarak yapmamam lazım uzun iş o . Açıköğretimde ne okusam bilmiyorum ki müzik ve web tasarıma ilgim ve bilgim var bunlarında açıkta bölümü olduğunu sanmıyorum.Napmalıyım sizce
Sosyal ağlarda paylaş

bence istiyosan açıköğretimde ilgi duyduğun yapabiliceğini düşündüğün bi bölüme ekstra olarak gir..diğer okula da devam et ve moralini bozucağına biraz daha ders çalış..yarı çalışmamaktan böyle oldu diyorsun biraz daha gayret etsen hocaların hıyarlığının da hiçbi etkisi kalmaz zaten. hem çalışınca notlar da daha iyi gelince ego tatmini = canın ders çalışmak bile isticek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Muğla üniversitesinde okuyorum . Çalışmam lazım artık of valla canım sıkıldı ya kafasız değiliz bişey değiliz yani ne adamlar mezun oluyo farkındayım ama tembellik işte..Neyse artık ciddi çalışmaya başlamak lazım

Edit :

Birde sormak istediğim ya şimdi işletme okuyorum mezun olucam bi bankaya cart curt girmek hayalim değil patron da olamam kriz var herkes batıyo borçla harçla uğraşılmaz . Siz türkiyede müzik ve web tasarımı nasıl görüyorsunuz yani önü açıkmıdır yoksa herkes bunlara yöneldiği için iş yokmudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik meslek olarak çok zor ve riskli bir iş. Çok şanslı olman gerekiyor. Çok yetenekli olman gerekiyor.
Web tasarımı da zor birşey. Herkes iyi web tasarımcı olup para kazanamaz. "Tasarım" kelimesine dikkat,hafife alınacak birşey değil. Tasarımcı mertebesine erişemezsen operatör olursun. Asgari'ye yakın maaşla çalışırsın,tepende sana sürekli ne yapacağını söyleyen insanlar olur. Web tasarım için de özel yetenek gerekir. İlk önce bunları ölçmelisin.
Benim fikrim ise bence derslere devam et,okuduğun bölümü paşa paşa bitir,elinde diploman olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bölümüm zaten biticekte yöneticilik yada patronluk yada bankada çalışmak felan istemiyorum bana göre değil benim zevk aldığım şeyler müzik ve web tasarım bunlar üzerinde yoğunlaşmak isterim diploma dursun dolabımda nolcak
Sosyal ağlarda paylaş

bitir işletmeyi, mezun olduktan sonra bi şekilde sermaye edin. O sermay ile de müzik ve web üzerine bir işletme aç işte.(stüdyo olur,müzik market olur yanında hosting&web tasarım işini yaparsın) Karnını doyurcak bişeyler yapabilceğin kesindir zaten, e devamı da gelmez mi ya..

Mezun ol ama ya, o şart gibi. Sırf ileride gereksiz kompleks yapmaman için şart. Bi kağıt olcak asıcan duvara yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...