SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bugün kulağını oynatan yarın neresini oynatır, güvenmeyin bu adamlara siz
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahoy there my name is guybrush threepwood(?)
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Birde diliyle burnunu karıştıranlar var..
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 zürafa onlar ama edik: zürafa kulağa kadar gidiyordu :D
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben kulaklarımla kulaç atabiliyorum. hem de senkronize. yaaaa yaaaa
venom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben burun deliklerimi ve kulaklarımı çok güzelce oynatabilirim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bizim hoca vardı sayko derlerdi, adam kafa derisini komple oynatıyodu ileri geri :D
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben de yapıyorum onu burun deliklerimi de oynatıyorum
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Emaleth said: Ferrero said: nasıl oynatıyorlar? nedir mantığı? konu şakak ile ilgili. alnını/şakağını oynatınca kulak peşinden geliyor. direkt kulağa odaklanınca oynamıyo şerefsizler, anca "bak arkadaşı oynatırım sen oynamazsan" tadında bi mantıkla yaklaşınca oynuyorlar. ya da en azından benimkiler öyle :P dün oynatır gibi oldum ama kaşta oynadı, birde sadece sol kulağa yapabildim. kaşın oynamaması lazım, diğer insanlar kaşını oynatmadan yapabiliyor.
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kulak da neymiş, kafa derisini bile oynatırım. Kolay iş, enseden ittirip alından çekiosun. :D gerçek
Öne çıkan mesajlar