Nexus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ingilizce inşaat mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. şuan bölümdeki derecem itibarı ile Çift Anadal Programı ile mimarlık(türkçe) okuma hakkım var(ikinci sınıftan itibaren). ama çok kararsızım. onun yerine ERASMUS ile isveç'e gitme opsiyonları da mevcut ama ÇAP olayı ve mimarlık gerçekten aşırı cezbediyo. yapabilirmiyim neler kazanır neler kaybederim hiç bilmiyorum. size de danışayım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 çapı genişlet. isveçe her zaman gidersin mimarlık+inş müh bitirdikten sonra dünya turu bile yaparsın istedigin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 şimdi kaldırabilir misin,üniversitenin ve derslerinin zorluğu nedir bir kere ? kaldırabilirsen zaten sıkıntı çekiceksin,unut erasmusu falan :P erasmus bildiğin eğlence gözümde. yapabileceksen yap bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 malik'i dinleme. ÇAP'lı adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 çapın avantajları ve dezavantajlarına bi zoomlandım ama tabi tam net bilgim olmayan çok yer var. imza meselesi olarak iki imzayı aynı anda kullanamıyoruz. odalar birliğine üye olup kaydı mimarlığa aldırıp veya oradan sildirip inşaat mühendisleri odasına aldırıp anca o şekilde imzamızı seçebiliyoruz. yani tek projeye çift imza baştan hayal =) ama tabi cv de iki diplomanın gözükmesi şirketlerin ilgisi falan tabiki çok güzel. en büyük çekincem not ortalamasının 3.0 altına düştüğü an çapın iptal olması. buna cesaret edebilirsem başlayacağım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 çift anadal ve erasmus aynı anda yapılamıyor mu, yapılabiliyorsa çap yaparsan nasıl olsa ders sayısı yüzünden uzayacak okulun, erasmusa 3 veya 4 sınıfta gidersin, orada verdiğin derslerde yanına kar kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yani işte dediğin gibi ortalama durumlarını da iyice düşün .ama başla bence ya.olmadı son sınıfa doğru gidersin erasmusa tutmazsa da çap. birinci sınıf oldunu unuttum birden. @pilavyer: olum forum burası.yorum yap.bir şey söyle , tavsiye ver o aşmış bilgilerinle. yok malik bıdı bıdı.yok dıbı dıbı.aş bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi pilavyer demeyin, katil olacagim. Sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 azuahha bonec'ten sonra ikinci vakaa oldu bu.. çap yap, gerisini dilediğin zaman yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 malik'i de prawler'ı da dinleme, okulu bırak müteahhit (nazı yazılıyo lan bu) ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mimarlik kendi basina aten zorlayan bi bolum, bi de inssat muhebdisligiyle birlikte nasil zor olur bilemem. en azindan 4 yilda zor biter kanimca, ama seni tanimiyoruz tabi, belki altindan kalkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hangi uni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kültür üni. yök burslu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nası yani ilk 1000 e girip Kültür'e mi gittin? Öyleyse at tabii kendini camdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok 23bin civarıydım. öle uçuk deil 335 falandı puanım. 5 burslu aldı bölüm 337-332 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çift anal program diye okudum geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gitmeyi düşündüm bölümlerden biriydi zamanında =) memnun musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 henüz gayet güzel gidiyo da tabi mesleki derslere daha tam anlamıyla dalmadık. terimlerin ingilizce olması kasıyo baya. ama memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Nexus said: yok 23bin civarıydım. öle uçuk deil 335 falandı puanım. 5 burslu aldı bölüm 337-332 arası. Ha tamam ben yanlis anladim. O zaman normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 erasmus yapacaksan, danimarkaya git gider gitmez de ordaki bir dönercide çalış bi sene çalışırsan biraz da dişini sıkarsan 15k-20k avroya dönersin, ama gittiğin okula türkiyedeki okul adresi vereceğin zaman kedni evinin adresini ver, çünkü senin notların için belge gönderiyorlar.. belli bir başarının altında kalırsan bursun patlıyor, evrak sana geldimi burda birine verirsin evrağın çakmasını yaparlar aldığın dersleri de istediğin notla geçmiş olursun ortalman da düşmez.. benim erasmusla ilgili söleyeceklerim bunlardır.. çift anadal da süper bişey hep heves ettim böle tiplere oda güzel bir olay, da paso sınav sınav koşturuyorlar yapanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence mimarlık+inşaat mühendisliğini götüremezsin bi arada. mimarlık demek 24 saat maket demek bi kere hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sinan cagdas kultur demi hala ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bende kültürde okuyorum mimarlık aslında o kadar zor sayılmaz yani kendimden biliyorum maketi evde yapmayıp okulda erken gibip yaptığımı.tabi bu sene ortalama da Allah' a kalıyor tabi dsfsdfs kısmetse geçicem ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar