Arnis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Iyı eglenmıs adam cidden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hahaha, şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahahahaha nerflemezler bunu umarım ahaha süper ya ömrüm ıuzadı gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 süper abi gözümden yaş geldi .. Hele şu arkasına geçip vurmaya çalışan tipe koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 player mı bunun teptikleri? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ehueh bugün bunu bana yaptı biri. eleman benden bi 20 level yüksek. Durmuş köprüde aynen videodaki gibi. Yine bugün Miraul atıyla tepmişti oradan biliyorum çifte olayını. Adama dalsam öldürecek. Koşsam çifteyi yiyeceğim ehueh. Dedim bari son anda geri kaçayım, vurdu çifteyi aşağı değil yana fırlattı, adam lol dedi gitti ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hahah müthiş(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bende wow'da Priestle oynadığım zamanlar. Eğer gemi geldiyse ve içindeysem gemi kalkmadan birine Duel öneriyordum kabul ederse Mind Control'le adamı aşağı atıyordum ondan sonra gemi kalkıyordu adan yetişemiyordu. attığım adamdan ^+%&+%& diye bir mesaj geliyordu :D . Böyle olaylara bayılıyorum ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ehehe onu zeplinde yapınca, adam yetisememekle kalmıyo, dusunce oluyodu bi de =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Legen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crens Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mukemmel ya yarildim resmen azuauzauzgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunda kasmaktan bayınca hemen bi asma köprü buluyorum ve bi sigara yakıp eğlenmeye başlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 süperrrr aahahahha bu pvp serverı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Müzik de bu kadar oturur yani. Bi de şu var: http://www.youtube.com/watch?v=HyCm8GOEoT8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lol koptum direk at olayina ama adamlarin nasil havada suzuldugu cok komik ya, mukemmel animasyon cizmis adamlar helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar