BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahahahaha nerflemezler bunu umarım ahaha süper ya ömrüm ıuzadı gülmekten
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 süper abi gözümden yaş geldi .. Hele şu arkasına geçip vurmaya çalışan tipe koptum :D
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ehueh bugün bunu bana yaptı biri. eleman benden bi 20 level yüksek. Durmuş köprüde aynen videodaki gibi. Yine bugün Miraul atıyla tepmişti oradan biliyorum çifte olayını. Adama dalsam öldürecek. Koşsam çifteyi yiyeceğim ehueh. Dedim bari son anda geri kaçayım, vurdu çifteyi aşağı değil yana fırlattı, adam lol dedi gitti ehueh.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bende wow'da Priestle oynadığım zamanlar. Eğer gemi geldiyse ve içindeysem gemi kalkmadan birine Duel öneriyordum kabul ederse Mind Control'le adamı aşağı atıyordum ondan sonra gemi kalkıyordu adan yetişemiyordu. attığım adamdan ^+%&+%& diye bir mesaj geliyordu :D . Böyle olaylara bayılıyorum ya (tu)
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ehehe onu zeplinde yapınca, adam yetisememekle kalmıyo, dusunce oluyodu bi de =)...
Crens Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mukemmel ya yarildim resmen azuauzauzgh
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunda kasmaktan bayınca hemen bi asma köprü buluyorum ve bi sigara yakıp eğlenmeye başlıyorum :D
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 süperrrr aahahahha bu pvp serverı dimi?
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Müzik de bu kadar oturur yani. Bi de şu var: http://www.youtube.com/watch?v=HyCm8GOEoT8&feature=related
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lol koptum direk at olayina ama adamlarin nasil havada suzuldugu cok komik ya, mukemmel animasyon cizmis adamlar helal!
Öne çıkan mesajlar