Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hp pavilion Internal wireless adaptor sorunu

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu sorunu 1 aydır yaşıyorum, hp pavilion dv 6062ea laptopum var ve bunun kendi internal wireless adaptoru var(dı). sonra 1 ay önce bu windows aygıt yöneticisi bu adaptoru görmemeye başladı, bazen görüyor bazen görmüyor, çözemedim nedenini, external bi wireless adaptor aldım linksys ama gene de bazen kendi internali de görüyor alet ama sonra tekrar açıp kapadığımda gidiyor kendi kendini kaldırıyor, nedir sorun bir fikri olan var mıdır acaba? hp servise gönderemiyorum yurt dışındayım çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru hatırlıyormuşum. Bu modelde genel bir arıza var, fabrikasyon hatası, HP geri çağırmıştı zamanında. HP nin bu konudaki bildirisi burada

Hatta THG Forumlarında ve Donanımhaber de de aynı problemi yaşayan kullanıcılar var.

Bu ürün için servis gerekiyor. Parça değişimi falan varmış sanırım. Tavsiyem bir an önce servise gitmen.
Sosyal ağlarda paylaş

servise su an gidemem yurt disindayim. zaten dun itibariyle laptopun ekrani da bozuldu kullanilmaz oldu iyice, 4 hafta icinde turkiyeye donucem, o arada artik servise goturcem garantisinin de bitmesine 5 ay kalmisti isabet oldu ama umarim bi killik cikarmazlar serviste. cunku ekran en pahali parcasi laptopun, bugun gidip bi asus aldim zaten bir dunya para verip, hp den daha bisi almam habire bozuldu kac kere bu 2. laptop bana verdikleri bu da bozuldu durup dururken
Sosyal ağlarda paylaş

simdi okudum verdigin linkleri, sahiden bircok kiside varmis ayni problem ama bu bana 1 ay kadar once oldu ilk defa 1.5 yillik laptopta ama bunlarin ne zaman olacagi belli dil tabi. killik cikartirlar dedim yillanmis laptop bu sonucta ustu basi cizik icinde, artik buna tamir mi ederler yenisini mi verirler su anda acilmiyor alet zaten acilirken donuyor ve best buyda gosterdim bugun ekran bozulmus olabilir diyor cunku bazen goruntu geliyor bazen gelmiyor; geldiginde de zaten daha sonra donuyor ekran windiws acilsa bile. neyse istanbula dondugunde yolliycam servise bakalim ne diyecekler. ayni laptoptan da ellerinde kalmis midir merak ediyorum acikcasi 1,5 2 yillik model
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...