Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 arkadaşım apple store dan mac air aldı şu yeni çıkan ince apple laptoplardan, ama msn messenger sorunu yaşıyor. görüntülü konuşmayı desteklemiyor ondaki messenger sürümü ve destekleyen bir sürümü de bulamadık, apple mac os çalıştırıyor sanırım, bu laptopda çalışacak ve en son sürüm windows kullananlarla dahil görüntülü konuşma yapmasını sağlayacak msn messenger live messenger sürümü linki verebilecek varsa sevinirim, bir de laptopa windows xp home yüklemeye çalışıyor ama restart atıp takılı kalıyor makina çözemedik, çok karışık bir alet, alma dedim o kadar ama çok güzelmiş de bla bla, neyse link veren olursa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Macbook vardı arkadaşta MSN'in öyle bir sürümü yok malesef görünütülü konuşmları skypedan hallediyordu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet yoktu maalesef. böyle işte ms naaparsın. ama yenisi ya çıktı ya da çıkacak diye duymuştum. bir de 3. parti msn programları araştırmak lazım belki onlarda vardır. wiki de dediğine göre 7 sürümünden sonra ekleneceğine söz verilmiş, yani henüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sağolun, ben de araştırdım biraz 7.0 sürümünden sonra ekleneceği söyleniyor ama yok dediğiniz gibi şu an, 3rd party bir program kurduk web cam açıldı o sayede, şimdilik öyle idare edecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Programı söliyebilir misin bizim arkadaşta arıyor ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mercury messenger diye bir program ama ne kadar iyi billiyorum sadece karsilikli web cam acmamizi sagladi ama ben live messengerdan goruntulu konusma daveti atamadim gene de. Bir kurcalamak gerek ben pek urasmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 görüntüsüz konuşuversin arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Şimdi görüntülü konuşma için kişisel nedenler olabilir! Yurtdışında okuyordur/yaşıyordur ailesini sevdiğini görmek istiyordur. Kısaca bir soruna çözüm aramak için kurulan bir komitede konuşmasın demek ne kadar doğrudur cvbı sana bırakıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aMSN ile görüntülü konusabiliyor arkadasin, fakat biraz kasiyor kendisi :( onun disinda en iyi cözüm Skype kullanmak, kamerali konusacagi kisileri Skype'a davet etmesi en kolay cözüm olacaktir. Ayrica Messenger 7.0 cikti fakat sadece bir ofis uygulamasi altinda calisiyormus, yani normal kullanicilar ile kullanamiyorsun. Yada benim gibi Boot Camp ile pcye ayrica bir de Windows kursun kurtulsun bu dertlerden ;) Ben aileme kamera acmak zorunda kaldigim icin arada bir Windows ile girip aciyorum, bir derdim kalmiyor :) Birde Adium diye canavar bisi var fakat henüz kamerali ve sesli görüntülere izin vermiyor, yakinda gelecek diye bekliyoruz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kuramadı windows makinaya işte o da ayrı bir sorun, ve evet yurt dışındayız ikimiz de benim sorunum yok zaten windows kullanıyorum ve mac os a da hiçbi zaman geçmem herhalde ama o bi özenip aldı mac air ama şimdi de böyle bir sorun var işte ama bi şekilde halledecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Emülatörler vardı ya pencere içinde vista falan çalıştıran, onları denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sırf airlarda değil macbooklarda da öyle. Mercury'yi yükle sorununuz çözülür. Görüntülü chat kullanimi gayet kolay. Makinayı aşırı kasıyor ama baska secenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Spiegel said: kuramadı windows makinaya işte o da ayrı bir sorun, ve evet yurt dışındayız ikimiz de benim sorunum yok zaten windows kullanıyorum ve mac os a da hiçbi zaman geçmem herhalde ama o bi özenip aldı mac air ama şimdi de böyle bir sorun var işte ama bi şekilde halledecek herhalde Windows neden kuramadi acaba? Boot Camp ile kurmasi cok kolayima gitti benim, 1 saat gibi bir sürede kurdum bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kız olduğu için kuramamış olabilir belki =) ama emin değilim ben de bi denedim beceremedim ama çok da uğraşmadım mac os dan anlamıyorum sonuçta kurcalamak istemedim yeni aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar