naraso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 açıkcası ne kadar yardım yapılırsa yapılsın,nasıl yardım yapılırsa yapılsın benim gözümde konu pek fazla değişmeyecek. çünkü şu an kapitalist bir toplumda yaşıyoruz.kapitalistler ne olursa olsun kendi çıkarlaını savunarak doğuda ve batıda işçileri sömürecek ve gün gelecek tekrar olaylar çıkacaktır. ayrıca bir tek yardımla olabilecek iş de değil bu sorunun çözülmesi olayı.somut adımlar atılmalı yardımın dışında başka konularda.türkiyenin kürtleri tanıması lazım öncelikle,yoksa dünyanın en refah bölgesi bile olsa orası bu sefer burjuvazi,ispanya'da olduğu gibi,bölgenin parası için isteyecekler bunu hatta daha da ileri gidip önce özerklik sonraysa bağımsızlık isteyecekler. ha bi de her şey dört dörtlük bile yapılsa bu işin çözülmesi pkk ile masaya oturulmadan tamamlanmayacak kanımca.geçen hafta eylem vardı belki duymuşsunuzdur,orada "pkk halktır, halk burada." diye sloganlar atıldı.ki slogan atılan yer kadıköyün orta yeri diyerbakır değil. yani öncelikle kürtlerin aklından ve bir kısmının da kalbinden pkk atılmalı.bunu başaramıyorsan zaten bölünmeye mecbursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aslında devlet herkeşle masaya oturabilmeli. ümraniyede bir çete mi kuruldu hemen gitsin diplomasi başlasın, yan kesici mi? hırszı mı? tecavüzcü mü? hem-men nöbetçi uluslararası ilişkiler uzmanı gönderelim. bi daha yapmaması için ne istediini soralım birer anlaşma imzalayalım. naraso said: ha bi de her şey dört dörtlük bile yapılsa bu işin çözülmesi pkk ile masaya oturulmadan tamamlanmayacak kanımca.geçen hafta eylem vardı belki duymuşsunuzdur,orada "pkk halktır, halk burada." diye sloganlar atıldı.ki slogan atılan yer kadıköyün orta yeri diyerbakır değil. yani öncelikle kürtlerin aklından ve bir kısmının da kalbinden pkk atılmalı.bunu başaramıyorsan zaten bölünmeye mecbursun. statükonun devam edeceğine inancınız sonsuz herhalde. türklerin kalbine tc nin meşru kolluk kuvvetleri dışında bir şey girerse o hiç hoş değil tabi. o da yakın gibi sanki mhp nin bir anda artan oylarına bakarsak. ayrıca kürtler pkkyı başından atıp kamuoyuyla barışmazsa asıl asimilasyona mecbur. türkiye kürtlerinin yarısı batıda ekmek peşinde koşarken türkiye bölünecek he mi? haha. leyla zana'nın dediği gibi pkk kürtlerin sigortası; türkiye cumhuriyeti içinde güç kazanmak veya kendince korunmak için kullandıkları bir araç. zira iddia edildiği gibi özgürlük savaşı olaydı zaten 30 yılda bin kere bölünmüştü bu ülke. peh. gece gece canım sıkıldı bak halkmışmış kendileri bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sen ufak çetelerle 30 senedir bi şekilde yok edilemeyen bi terör örgütünü bir tutuyorsan öncelikle buna bir lafım yok. bir de kürtler bu dakikadan sonra zor asimile olurlar. en azından çoğu asimile edilmeye çalışıldıklarının farkında.bu bile asimilasyonu zor kılıyor. bölünmeyi kastederken beni yanlış anlamışsın bir kere,tam olarak türk ve kürtlerin yollarının ayrılması anlamında kullandım orada bölünmeyi. zaten pkk'nın bölme gibi bir amacı yok artık. son 15 yıldaki hal ve tavırlarına,eylemlerine,demeçlerine bakarsanız tek amaçlarının bir şekilde kendilerini meşru kıldırıp,masaya oturmak olduğunu rahatça anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ne kadar büyümesi gerekiyor çetenin? ne kadar uzun süre devam etmesi gerekiyor? halk tarafından çok sevilen bir tecavüzcünün işlediği suça sessiz mi kalacaz? kriter ne orda? mesela adı çete olsa faili meçhul cinayetlere imza atsalar böyle polat gibi falan insanlar çok sevse? onlara da dokunulmazlık verelim mi? 15 çocuktan biri olup tarlaya ırgat, mevsimlik köle, başlık parasına satılacak malsan eğer ve önünde "görilla" ya katılmak dışında bir gelecek yoksa tabi 30 sene devam eder. (tabi devletin de bol bol mallıkları da var. belki devletin için bazı gruplaşmaların pkk dan çıkarı var?) gönüller de artık bir değil zaten kasma. taksime canlı bomba olarak gidip birilerinin deyimiyle "faşik golluk guvvetleri" tarafından yakalanan hayvan halksa; o halk da.. meclisteki sandalye yerine masanın karşısındaki sandalyeyi istiyorsunuz sizin saçmalığınız burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 naraso said: ha bi de her şey dört dörtlük bile yapılsa bu işin çözülmesi pkk ile masaya oturulmadan tamamlanmayacak kanımca.geçen hafta eylem vardı belki duymuşsunuzdur,orada "pkk halktır, halk burada." diye sloganlar atıldı.ki slogan atılan yer kadıköyün orta yeri diyerbakır değil. yani öncelikle kürtlerin aklından ve bir kısmının da kalbinden pkk atılmalı.bunu başaramıyorsan zaten bölünmeye mecbursun. PKK ile masaya oturmak? 30 yıldır binlerce insanı katleden bir TERÖR örgütü ile masaya oturup neyin pazarlığını yapmalıyız sence? Türkiye hiçbir TERÖR örgütü ile masyaa oturmaz, pazarlık yapmaz. Ben biliyorumki PKK'yı terör örgütü gören kürtler var ve bir kısmı PKK'yı onaylamıyor. Buna rağmen bölme çalışmaları devam ediyor son hızla, Ortada PKK'ya inanan 1 kürt kalmasa dahi PKK dış ülkelerden beslenerek bizi bölmeye çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yani öncelikle kürtlerin aklından ve bir kısmının da kalbinden pkk atılmalı. bu cümleyi masaya oturmamak için bunu yapmalıyız anlamında söyledim. anlayan olmamış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 elaidi said: ufak bir anekdot: her duyduğunuza inanmayın.ufak bir anektod daha atılırım katılmam üzerinde düşünmedim sadece aktarmak istedim. demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 "anti" karşı durmak anlamındaysa evet. saygısızlık anlamında ise hayır. kemalizim bir ideoloji olsaydı, evet anti olurdum. ne yazık ki anti bile olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar