fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nikotin bağımlılık yapıyosa zararlıdır işte. değil midir?
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: nikotin bağımlılık yapıyosa zararlıdır işte. değil midir? Mantı da bağımlılık yapıyo, zararlı mı?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: nikotin bağımlılık yapıyosa zararlıdır işte. değil midir? değildir bence.ama biraz suçu var
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aslında bağlanmak güzel şey. hayata bağlanmış oluyosun bi nevi.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 türkselle bağlan hayata hayata bağlan türkselle bağlan türkselle hayata türkselle hayata bağlan hayata türkselle bağlan bağlan hayata türkselle
Osso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~~~ ohs
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Orçun 6 tane mesaj eder şu üstteki mesajın tek başına. Çok müsrifsin.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Osso said: (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~~~ ohs
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 senin adina sevindim prawler, iyi yapmissin gecenlerde bir reklam gormustum; sigara icenlerde (ne kadar dogrudur bilmiyorum ama) sigara kaynakli bi sebepten olme ihtimali %50 olarak hesaplanmis. birakmak zor, birakmamak daha da zor yani. bide buradan fistan ve aquilaya selam ediyorum.
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bende sigara hiç denemedim aa çok nargile içerim :/ Neden içiyorum bende bilmiyorum. İlk başladığımda güzel kafa yapardı. Sonra o da kalmadı.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ama nargilenin tadi guzel, hem ustun basin igrenc kokmuyo.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Olm size selam söylemişler yukarda, görmüyosunuz bak.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: "spor sigarayı bıraktırır" dünyanın en büyük yalanlarında ilk 10a girer düzenli spor kesinlikle tecrübeyle sabittir.. sadece spor ve sigaranın daha büyük bi zararı olduğunu bilmek bile caydırıcı ki.. zayıflamak için 10 km koşan biri için sigara & spor asla birlikte yürümez.. sosyal içici olmak istemiştim bir dönem ki başarılıydı aslında günde 3-4 ader hatta 2 olduğunu biliyorum.. taa ki içki ortamlarının tekrar başlamasıyla son buldu
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 onemli degil AQUILA DOSTUM farketmen yeterli. ASTERISK senide sevdim, sende benim dostumsun. bu arada devletin yaptirdigi sigarayi biraktirma amacli reklamlar burda hergun oynuyor bizim tabirimizle "milleti korkudan altina sictirtma" reklamlari seyredin belki birakirsiniz :P (uyarayim igrenc) Agiz kanseri olan kadin http://www.metacafe.com/watch/yt--YjrkBYDDQM/graphic_australian_anti_smoking_ad/
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 babsi yanlıs olmasın ben de gördüm selamını ve karsılık verdim burdan ama yazmadan da anlasılmadıgnı gec anladım video da igrencmis evet
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hangisi o video kanserleri gösteren mi?
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sadece agiz kanserini gosteriyor, fazlasiyla yeterli bence
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Leopar said: ASTERISK senide sevdim, sende benim dostumsun. SELAM :D:D:D
Öne çıkan mesajlar