wEll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yoldan geçerken gördüm. dış ve özellikle iç tasarımına vuruldum. yani hiç bu kadar dikkat etmemiştim. 25bine 2004 model falan bulunuyo. çok ararsan 2005 de bulurum heralde. kasalar aynı zaten. siz bu araba hakkında ne diyosunuz? alınabilir mi sizce.. mümkünse o paraya git golf al şunu al demeyin. ben bu arabadan bahsediyorum..
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 güzel bi aile arabası. cok yakıyor diyolar ama.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu arabayı caddede sokakta falan görünce iç kokpitine bakmıştım bi kere. içinde koca bi ekran var. arka görüş kamerası falan varmış sanırım. güzel bi özellik.
wEll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet.. sınıfındaki otomobillerden çok daha fazla şey vaad ediyo. ayarındaki arabalardan daha lüx
unac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 oha bende bunun hakkında bişeyler sorucaktım tam denk gelmiş:) benmde bugun dikkatimi çekti.. çok güzel içi yaa.. ve fiyatıylada beni şaşırttı.
unac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yalnız sitesinde primera yok. yoksa üretilmiyo mu artık :/
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bildigim kadariyla nissan in, renault ortakligindan sonra urettigi ilk araba. Motor seceneklerine 1.9dci i da ekleseydiler simdilerde sokaklarda dizel mondeo, passat, vectra v.b. gibi araclar yerine bolca gorurduk. Ici falan dolayisiyla hep kendinden bi ust sinif araclarla karsilastirilirdi zaten.
phoebe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yakıtı cok fazla olan bır arac ancak cok dayanıklı yanı bır kazaya sahıt oldum bı arkadas ta mukemmel saglam ve cok agır bır arac 1.6 sına bınmıstık ıkına sıkına gıden bır arac olmasına ragmen keyıflı ancak dedım ya cok yakıyor..
Öne çıkan mesajlar