riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Muse'dan anlayan birisini arıyorum...??!!!??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ne sorucaksan burada sorabilirsin , bilenler cevap verir zaten![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bu arakdaş muse dan daha iyi bi beste yapabileceğini iddia etti de Muse a boş diyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 O seninle geçirdiğimiz bi geyikti Volfi; Sorum, ne buluyosunuz? yani özellikle nesine dikkat etmem gerekiyo anlamak için? kıtım galiba, anlamıyorum hiçbişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Muse anlatılmaz,yaşanır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: riglous, 12 Mart 2003 20:42 tarihinde demiş ki: O seninle geçirdiğimiz bi geyikti Volfi; Sorum, ne buluyosunuz? yani özellikle nesine dikkat etmem gerekiyo anlamak için? kıtım galiba, anlamıyorum hiçbişey. yazık anlamıyosan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Showbiz'i dinlemeni tavsiye ederim..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Yeni çıkan albümüne de bir göz atmanızı ve oradaki muhteşem parçalardan sadece ikisi olan Hysteria ve Time Is Running Out'a da bir göz atmanızı tavsiye ediyorum albümün ismi Absolution bu arada saygım bir kat daha arttı gruba[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 darkshines sarksini seven varmi?[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 müziğiyle, vokaliyle, lyricleriyle gayet hoş bi gruptur. beğenmiyebilirsin onu anlayışla karşılarımda hiç de değer vermemek müziğe hakarettir. sonuçta kendilerini kanıtlamış insanlardan oluşan bi topluluk.[hline]Give me patience to accept the things i can not change, Give me courage to do the things i can do, Protect my mind to know the difference between them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Faerdun, 30 October 2003 18:14 tarihinde demiş ki: darkshines sarksini seven varmi?[hline][/b] ben darkshinesin hastasiyim alkolle guzel gidiyo ozellikle absolution albumu de guzel ama adam gibi tam olarak dinleyemedim ilk bakista Time is running out Stockholm Syndrome Hysteria baya iyi ama[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ne var lan çıktım ben muse çaldım bir kerem o kadar da afilli bir şarkı değil *!çaktırmaz ama muscle museum hastasıdır*[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 apocalypse pleaaasee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 plug in baby..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Muse rocks! Kimse New Born'la Bliss'i söylememiş onları da ben ekleyeyim[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sunburn adore [Bu mesaj someone tarafından 01 November 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Matt Bellamy alternatif rock piyasassındaki en yaratıcı ve sağlam gitaristtir bu arada...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bliss ve Citizen Erased Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Volfied ın saolsun güzide bir grubu daha dinleme fırsatı buldum benim gibi dinlememiş olan warsa dinlesin benim playlistte şunlar war su an hosuam gitmiş olan: sunburn musecle museum falling down unintented new born bliss feeling good dark shines[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 walla cok ayrıdır muse un yerı!.su ara paso hysteria dınlıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sun Burn tek geçerim showbiz de güzeldi aslında albüm fena deildi =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hala darkshines diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 muse un tazında diğer grupları dinlemesem de muse çok hoşuma gidiyor. Vocal belli ki radiohead inleyerek büyümüş ;) mesela unintented daki performansına şapka çıkartılır.[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 muse dinlerken hiç yorulmaz sıkılmaz anlamaya yada ağlamaya çalışmassın gibi ben baya rahatlar gevşerim musela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Absolution çok iyi olmuş bence. Devamlı dinliyorum albümü. Time is Running Out Stockholm Syndrome Hysteria Butterflies & Hurricanes Her biri ayrı bir başyapıt. Şapka çıkarmak lazım adamlara.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar