Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Utorrent için açtığım port bir hafta sonra flan açık değil diyor.Sürekli oluyor bu. Tekrar tekrar yapıyorum ancak düzeliyor falan ama şimdi yaklaşık bir beş dakikadır yeni port verip yeniden açıyorum ama yemiyor açık değil diyor.nedir ki bu?neden olur? modem airties 205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 uTorrent ayarlarında "randomize port each time uTorrent starts" seçili olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok u torrentte port sabit. ama port açıyorum,gayet güzel açık indiriyor falan..sonra iki gün üç gün bazen bir hafta geçiyor nedense 4-5le dl yapıyor bakıyorum port kapalı diyor..giriyorum modem sayfasına ayarlarda açık.yeni bir port veriyorum utorrente sonra o portu açıyorum düzeliyor yne normal devam ediyor. -du diyeyim yukarıdakilere şu an olmuyor port açık ama açık değil diyor öyle ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ya u torrent baglantiyi somuruyor resmen. X tane ip ye baglanmaya cali$tigindan baglantinizin içine ediyor.hiçbir siteye girememeye ba$liyosunuz. portlar da kapali gosteriyor ama aslinda acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama işte açık değil gösterirken bildiğin rezalet dl'u var.5azligimiz ama dayimlarla gle iniyor şaka gibi 59seed'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 utorrent'in interneti sömürmesini engellemek istiyorsanız girin google'da iki arama yapın, bu konuda açılmış pek çok tartışma var. şimdi utorrent portu kapalı gösteriyor da portun açık olduğuna emin misin? utorrent bir şekilde sapıtmış olabilir ve o portu dinleyen bir program olmadığı için port kapalı gözüküyor olabilir. port kapalı gözükürken utorrenti kapat, başka bir torrent programını aynı porttan çalışmaya ayarla ve modemde değişiklik yapmadan öyle dene. eğer sorun çözüldüyse gg utorrent diyorsun. ve deluge'a geçip özgür yazılımı destekliyorsun. konuları yanlış bölümlere açarsanız cevap alamazsınız. noob mod istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 al canım taşıdım =) şimdi port açık mı diyecek bir şey yok.. o portu kullanıyor zaten bir hafta falan gayet de açık görüyor ama bir süre sonra tadaa gitmiş port..misal bu sabah açtım torrenti tekrardan gayet de açık diyor port..ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kutulucum, modemin sapıtıyor olabilir, gelen bilgileri bilgisayarına yollamıyordur. ya da utorrent sapıtıyor, gelen bilgileri kaale almıyordur. önce hangisi olduğunu tespit etmek gerek. böyle olunca açık portlara misal http://www.canyouseeme.org/ dan baktırıyorsun da port kapalı mı diyor, yoksa sadece utorrent mi öyle diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar