nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 annemin corollası ile 1 sene can çekiştikten sonra babam a5 alma hayalleri ile bna golfunu verdi. su an bya mutluyum 1.6fsi sportline tiptronic, corolladan sonra cok dha zevkli bi araba gbi geldi. simdi sorum bu arabaya abt bodykit taktırsam mı? oyle modifiyeci genclikten degilim, abartı bisi gibi durmadıgı icin sevdim, bi de össde burs alamazsa zaten yeni araba da isteyemeyecegim icin biraz daha bana ozel hale gelir diye dusunuyorum. ama dısardan nasıl gorunur diye dusunmeden edemedigim icin size sorayım bi dedim.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 motora tuning yapmayacaksan bodykit sadece agırlık yapar benzin tüketimi artar aerodinamik acıdan düzgünlestirse bile. ama güzelmis bu kit görünüm olarak.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 iscilik ile toplamda 3500-4000ytl arasi birsey patliycak sana, fistanin dedigi gibi motora fln dokunmayacaksan harcadigin paraya degmeyebilir. Onun yerine baban a5 alinca ona abt kit takip ayda birde olsa kacirinca 10 kati zevkle dolasmak daha ilginc olabilir =P
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bide çok belli olmaz ve cogu insna anlamaz bile, verilen paraya vs degmicek bi kit gibi biraz
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bodykite o kadar para vericegine guzel, ince bi guvenlik filmi cektir bide fazla gosterisli olmayan jant + yay al. cok sade ve guzel bi goruntu elde edebilirsin :)
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 KHaRoN said: Onun yerine baban a5 alinca ona abt kit takip ayda birde olsa kacirinca 10 kati zevkle dolasmak daha ilginc olabilir =P o marmariste olcak ben istanbul =/ neyse ama saolun fikirler icin, yaptırmıcam bu gidisle =)
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Selam, Eğer aracını sürerken sana daha fazla haz verecek ve bunun neticesinde daha mutlu olacaksan gidip montajını yaptır. Ben kiti çok güzel buldum, yakışmış araca. 1.6FSI ve otomatik şanzıman ile pek sportif bir ruh yakalayamazsın ama en azından yolda dolaşan yüzlerce copy Golf'den daha farklı bir aracın olmuş olur. Belirtmek isterim ki 4 çıkışlı egzoz fazla iddialı olur :P Saygılar.
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fistan said: motora tuning yapmayacaksan bodykit sadece agırlık yapar benzin tüketimi artar aerodinamik acıdan düzgünlestirse bile. ama güzelmis bu kit görünüm olarak. 1.6fsi motorlara pek tuning yapılmıyor diye okumustum pek olanak vermiyormus motor, ama para daha kesin bi cevap verir diye umuyorum. @para evet o 4 egzoz biraz abartı, sonucta 1.6 araba =)
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Selam, 1.6FSI için modifiye ı-ıhh. Attığın taşa ürküttüğün kurbağa değmiyor ;) Saygılar.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 süper1600 kategorisinde yarısan 280 beygirlik aracları görmediniz heralde siz. polo, punto, fabia falan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 o dediklerin bi alt sınıftaki arabalar, şasileri daha küçük golf vs. gibi araçlardan. sınıflandırma isimlerini bilmiyorum da, sınıfşları farklı işte :P
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 o arabaların ömürleri ne kaç km yapıyor?
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Zaten hepsinden öte burada bahsedilen VW'nin 1.6 FSI motorunun modifiyeye karşılık vermemesi. Yalnız ben kötü bi motor olduğuna katılmıyorum düzgün kullanımda tüketimi gayet iyi.
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Vodan said: Zaten hepsinden öte burada bahsedilen VW'nin 1.6 FSI motorunun modifiyeye karşılık vermemesi. Yalnız ben kötü bi motor olduğuna katılmıyorum düzgün kullanımda tüketimi gayet iyi. babam marmaris-istanbul u 6.8lt/100km yakarak gelmiş =) ve hayır 50-60la gitmedi bütün yolu =)
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 1.6 fsı motor manual kullanımda eskı olmasına karsın o kadar kotu degıl, vw otomatık sanzımanlı 1.6 fsı motor kotu. bır adet a3 te can cekıstım ben o motor ve otomatık ıle.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yalnız A3'te 1.6 FSI ile Otomatik seçeneği sunulmuyor 1.6 102 HP'lik motor var onda. FSI benim bir arkadaşımda var 750 800 km yapabiliyor.
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dogru. fsi lar manual 1.6 ve uzerınde vardı ben alırken de. benim anlattığım fsi olmayan eski vw motoru idi. fsi lar degildi. direk 1.6 lafını gorunce ustelık yanında fsi ıda gordugum halde sartlanmıs bır sekılde atladım. ozur dilerim. jeton simdi vodan ın mesajı okuduktan sonra dustu. o kadar alısmısım kı o motora kufretmeye 1.6 vw lafını gorunce dırek atlıyorum kefal gıbı. yanına fsi falan da kendı elımle tekrar ederek yazmam bıle kesmemis hızımı, fsi ı farketmemi engellemis. yanlıs bılgılendırmedır, kaale alınmasın.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, Teknolojiye uygunsuz atıflarda bulunduğun ve suçunu itiraf ettiğin bilgileri ışığında 30 saniye tek ayak cezası aldın. Haydi şimdi doğru köşene :) 1.6 VW motor denildiğinde anında rage'a girip salyalar saçıyorum ben de :D Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bence iyi halden biraz indirim yap. Suçu daha önce işlemediği içinde cezayı ertele 5 yıl içerisinde tekrarlarsa çeksin.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Selam, Olmaz, suçu sabit. Eğer suç x'in karesine bağlı değişseydi o zaman birşeyler yapabilirdim. En kötü ihtimal soldan x=0 için limit falan alırdım ama artık çok geç. Suç=sbt. Sabah sabah insan ne derece iğrenç olabiliyor...bunu kendimde görünce acıdım... Saygılar.
Öne çıkan mesajlar