knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 oncelikle osiye kayıt icin registiration code a ihtiyac var onuda su adresten bedavaya alabilirsiniz: www.gamespot.com/gamespot/misc/dlx/ultimaonline/index.html bu adrese kayıt olmanız gerekiyor kayıt olduktan sonra registration code emaile geliyor. eger aos cdniz yoksa bu adresten download edebilirsiniz. reg codu aldıktan sonra su adrese gidiyoruz: https://account.ea.com/myacct/uo/uo-hub.jsp?skin=uo burda create accountu seciyorsunuz.kullanıcı adı odeme bilgisi(kredi kartı gerekli)(ayda 13 dolar ucreti var) vs. girip accountunuz active ettikten sonra guzel guzel oynuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu arada varsa bi hata yazdıklarımda haberdar ederseniz editliyim mesajı duzelteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu belli bir sure sticky kalmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 walla dogru karar bencede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corozan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 peki bu oyunu ücretsiz oynıyamazmıyız[hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bu arada osi bir iki ay önce verdiği o 15 günlük deneme keylerine bir 15 gün daha ekleyip bunu kullanan kişilerin maillerine göndermeye başladı. Haber veriim dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Evet bana da gelmiş 15 günlük gametime.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 alla alla bana niye gelmediki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Garip olan benim orjinal hesaba geldi 15günlük gametime :)(yani oyunu paketle aldığım 1999 hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 https://my.uo.com/amnesty/recap.html burdan mailinıza göndertin heh[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kataliz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ben de daha yeni uo'ya ilgi duyan biri olarak şunları sorayım da bu sticy'de kalsın 1-UO'yu bedava oynayabileceğim yerler varmı? 2-Eğer bedava oynayabiliyorsam cd'yi bedava bulabilirmiyim veya indirebilirmiyim (yasal olarak böyle bir şeye imkan varmı?) 3-Şu anda ki version age of shadows sanırım ? 4-uo.com'a ortalama 400 ping ile oynamaya değermi (eğer para verip oynamak istersem) şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bedava oynayabileceğin yerler var. uo emülatörleri bölümünde bilgi alabilirsin. www.nebula.gen.tr adresini ziyaret et (örnek uo shardı). aos'u şu anlık bildigim kadarıyla indirebiliosun. deneme amaclı bir de account veriolar. 400 pingle oside oynarsın, ama anca crafter charın olur. action yapabileceğini sanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 gayet güzel action yaparsın, ama pvp pek düşünme derim. gündüz 400 ping, gece 150-200 ping ile actiondan actiona koşuyorum. bunlar atlantic için geçerli.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draconiac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abıcım sıze bır sey sorcam Ben de second age var bız cafeden oynuyoruz ve uo shadow ubdate paketı nerden download edebılrım lutfen yardım edersen sevınırım[signature][hline]Herkez ultima Oynayabilir Ama herkez Anlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ilk mesaja bakarsan orda adres var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko83 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya kabul etmiyo gamespotdan gelen osi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko83 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Error! Sorry, but there was a problem with the registration code you have entered. Please check your information and try again. You may also contact customer service at http://eamembers.custhelp.com. neden niye nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 uo.com un sayfasına gir o sayfadaki ilk link tekrar code sayfasına gidiyor.bu yeni bir kampanya[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar