LEFT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 iyi günler ya bakın yazılarınız guzel ama tek sorun cok fazla anlamadıgım terım var hadı onu gectım sızın anlattıklarınızı ben yapamıyorum yanı daha basıt yollar varsa yada ıdeal yollar varsa para kazanmak ıcın gelısmek ıcın lutfen yazın cunku ben wall yapamam çokta arkım yok lutfen bı sekılde bana bılgı verın yazılarınız guzel yapa bıldıgımıde yapıyorum bırde ben yenı basladım bana ılk hangı charla baslamalıyım soylermısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yeri burasi degil, OSI bolumune pasliyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 anlıyamadığın kesimleri söylersen daha çok yardımcı oluruz.ayrıca oyuna başladığın karakterin özelliklerine göre alternatif para kazanma yolları da söyleyebiliriz.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar