prozzak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bende de var golf 4 herhangi bir şey sormak istersen öm atabilirsin. Hayırlı olsun not: Bu jantları seviyorum. soru: pacific comfortline dan üstün mü yoksa primeline ile comfortline arasında mı?
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 megane alma yazık olur. edit: aa zaten en dooru kararı vermişin, golf <3
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Araba baya temiz görünüyor. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Vodan said: Araba baya temiz görünüyor. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. benimkinden snra temiz duruo dmi :D
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hayırlı olsun! Kazasız belasız uzun süre binmen dileğiyle.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 prozzak said: Vodan said: Araba baya temiz görünüyor. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. benimkinden snra temiz duruo dmi :D senin arabanın lastikleri arap sabunuyla yıkanmamıştı ama (:P)
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 VW doğru tercih, hayırlı olsun (:P)
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mr_Hand said: prozzak said: Vodan said: Araba baya temiz görünüyor. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. benimkinden snra temiz duruo dmi :D senin arabanın lastikleri arap sabunuyla yıkanmamıştı ama (:P) benm arabam bırak arap sabunu o zaman 1 aydan beri su değmemişti. şimdi cillop
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 baya temiz gibi duruyo resimlerde. iyi bi secim olmus, gule gule kullan :)
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Vodan said: belge görmeden inanmayız :) hahahaha aşkolsun :P
wEll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 http://www.sahibinden.com/ilk_sahibindenWQQaXQQ7813237WQQpXQQdisplayitem bu dururken..
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kusura bakma well ama, bknz. Biz onu daha ucuza alirdik diyorum. Su saatten sonra bize hayirli olsun demek duser.
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 madem deli kuyuya tas atti, cikaralim: oncelikle satin alinan kasayi kasayi tercih eden tonla adam var disarida. yani estetik olarak bu sebeple bir kayip oldugunu dusunmuyorum. cok az kayipla simdi bile satar. ayrica alinan araba pacific paket. o donemin diger paketleriyle kiyaslandiginda elektrikli ayna, yol bilgisayari, sis fari benim bir cirpida sayabildigim farklar. koyu renk koltuk dosemeleri ve 16 inch te jantlar olmasi lazim alasim. ayrica pacificte boyali citalar var diye hatirliyorum. koyu renk stoplar, spor koltuklar, üç kollu spor direksiyon, krom göstergeler ve o donem standart sunulmayan klima aklima gelenler. kisacasi, guzel, ozel ve sik bir seriydi. talibi de coktu. hala da hastalari boldur. o yuzden well in linkte verdiginin (km olarakta yakin ustelik) oyle "aman abi naaptin!!!!" tepkisi verilecek bir oneri oldugunu dusunmuyorum. well in linkindeki sis fari vs yi sonradan orjinal taktirmaya kalksa fiyat zaten kallavi yukselecek. gayet donanim olarak "dolu" bir araba alinmis. 2. elde makyaj yoksa eger motorda, bos olsun ama daha yeni olsun, ya da dolu olsun ama biraz daha eski olabilir secimi her zaman ikilem yaratir. bence yanlis secim yapilmis diyebilecegimiz bir araba degil. gayet guzel bir araba. arabanin tek handikapi cd calar. o da rahatca iyi bir montajla halledilebilir. bir de su gibi icecek benzini. ama o konuda onceden de uyarmistik zaten. well linkledigi de bu konuda farkli degil.
unac Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 wEll said: http://www.sahibinden.com/ilk_sahibindenWQQaXQQ7813237WQQpXQQdisplayitem bu dururken.. denir mi lan bu :D
Öne çıkan mesajlar