Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25000 YTL'ye kadar 2007 Model 2. El Araç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende de var golf 4 herhangi bir şey sormak istersen öm atabilirsin.

Hayırlı olsun

not: Bu jantları seviyorum.

soru: pacific comfortline dan üstün mü yoksa primeline ile comfortline arasında mı?
Mesaj tarihi:
prozzak said:
Vodan said:
Araba baya temiz görünüyor. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

benimkinden snra temiz duruo dmi :D

senin arabanın lastikleri arap sabunuyla yıkanmamıştı ama (:P)
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
prozzak said:
Vodan said:
Araba baya temiz görünüyor. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

benimkinden snra temiz duruo dmi :D

senin arabanın lastikleri arap sabunuyla yıkanmamıştı ama (:P)

benm arabam bırak arap sabunu o zaman 1 aydan beri su değmemişti. şimdi cillop
Mesaj tarihi:
madem deli kuyuya tas atti, cikaralim:

oncelikle satin alinan kasayi kasayi tercih eden tonla adam var disarida. yani estetik olarak bu sebeple bir kayip oldugunu dusunmuyorum. cok az kayipla simdi bile satar.

ayrica alinan araba pacific paket.

o donemin diger paketleriyle kiyaslandiginda elektrikli ayna, yol bilgisayari, sis fari benim bir cirpida sayabildigim farklar. koyu renk koltuk dosemeleri ve 16 inch te jantlar olmasi lazim alasim.

ayrica pacificte boyali citalar var diye hatirliyorum.

koyu renk stoplar, spor koltuklar, üç kollu spor direksiyon, krom göstergeler ve o donem standart sunulmayan klima aklima gelenler.

kisacasi, guzel, ozel ve sik bir seriydi. talibi de coktu. hala da hastalari boldur. o yuzden well in linkte verdiginin (km olarakta yakin ustelik) oyle "aman abi naaptin!!!!" tepkisi verilecek bir oneri oldugunu dusunmuyorum.

well in linkindeki sis fari vs yi sonradan orjinal taktirmaya kalksa fiyat zaten kallavi yukselecek.

gayet donanim olarak "dolu" bir araba alinmis. 2. elde makyaj yoksa eger motorda, bos olsun ama daha yeni olsun, ya da dolu olsun ama biraz daha eski olabilir secimi her zaman ikilem yaratir. bence yanlis secim yapilmis diyebilecegimiz bir araba degil. gayet guzel bir araba.

arabanin tek handikapi cd calar. o da rahatca iyi bir montajla halledilebilir. bir de su gibi icecek benzini. ama o konuda onceden de uyarmistik zaten. well linkledigi de bu konuda farkli degil.
  • Yeni Oluştur...