bya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şimdi Roland Garos a baktım da sahanın bilimum yerleri fotoğrafçı abilerle dolu(seyircileri kastetmiyorum). bunlar şöyle alttakine benzer aletler kullanıyorlar, bunlar nedir, ne kadardır, sadece gövdeleri ne kadardır, bu teleskop gibi olan uzatmaları ne kadardır(lens mi deniyor onlara?), onların markaları nelerdir ve ayrıca bunlar ne kadar büyütür vb. şeyleri öğrenmek istiyorum. çeşit çeşit markalar var tabi ama mesela en azından bir tanesinden linkle bir örnek verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sigma marka ucuza vardı en son baktığımda. teleobjektif deniliyor. 250 dolara fln var 70-300mm lük 70-300 apo makro lensler de var sigmanın. fiyatlar çok uçuk değil ama çok uçuklarını da gördüm. yarım yamalak bilgilerim bunlar. edit: bir de 2007 spor fotoğrafı ödülleri var. http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/0712/year.in.pictures.2007/content.1.html?bcnn=yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 link çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Tele objektif kullanılan bir alan genelde. Sigma'nın 50-500'ü dışında el sürülecek bir lensi yok bu alanda. Sigma'nın APS-C format kameralar için yaptığı lensleri beğeniyorum. 4.5mm olsun falan güzel lensler. Tele objektifler gittikçe yakına odaklayamamaya başlar, 70-200 decent bir lens olmasına rağmen 1.2 metreden yakına odaklayamaz mesela. 70-200 alacak Canonculara tavsiyem 4.0L almalarıdır. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o aletlerin olayı hem cok dar acılı olup hemde düşük f değerine sahip olmaları. yanı hem uzunlar hemde genişler bölece cok ışık toplıyabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o isin piri canondur. kenarda duran beyaz objektiflerin coklugundan anlarsin zaten. fiyatlari ise 2-3 binden 12-13 bine kadar degisir. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ProductCatIndexAct&fcategoryid=154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ha bir de sigma`nin 16 kiloluk bir canavari vardir: 25.000 dolarcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bigger is better mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mirror lens ve spor fotografciligi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok, boyut olarak söyledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar