Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bende 25im ama düzgün zaman ayıramıyorum. Ama LVLlamak çok zor değil yani block halinda 3-4 saat oynayınca (ki henuz oynayamadım) rahat rahat 3-4 lvl alınıyor. Olay zaman ayırabilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ilk 40 lvl çok rahat alınıyor gerisi için bir şey diyemem çünkü +40 karakterim yok ,her aksam 2-3 saat oynıyarak 2 tane lvl 36+ birtane lvl 16 ve bir kaçta lvl 6 karater sahibiyim :) umarım ben ilerliyene kadar forumlarda bahsedilen ileri seviye quest eksiklikleri giderilir çünkü manasızca mob öldürmek çok hoşuma gitmiyor (bu arada 17 mayıstan beri oynuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yaw quest olayında harbi ya bi dengesizlik var ya da ben zone bilmiyorum ama baya arastırdım. mesela lvl 37 den 40 a gelene kadar cok zorlandım. sonra lvl 40 dan cok rahat 47 oldum ancak simdi benim lvlıma esdeger quest kalmadı digerlerine bslayabilmem için min 50 olmam gerekiyor:( simdi bu 3 lvl ı nasıl alıcam onu düşünüyorum pehhh. paso mob kesmek lazım kanımca...craft zonelardan gidilen bölgeler mevcut mesela oasis gibi falan ama grup questi var ve pek de insan bulunmuyor o bölgeler için. yüksek lvl arklara sorayım. field of dead ve tarantia noble disrict bitti gibi. tabi lvl 47 ye göre. diger görevler turuncu ve kırmızı sonra dönüş yapıcam ama baska nerde kasabilirim şöyle güzel bol questli bi mekan mı var acaba bilmedigim bu lvllara uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok 50 ye kadar grind ve mevcut group questleri.50+ egjıfd. mountains(fotd un dogusunda girisi).burada uc bes questten sonra yine grind 54 e kadar.tekrar uc bes questten sonra yine grind 60 a kadar.62 yim su an.50 den sonra deneyimledigim epey azalan quest sayisi ve akebinde grindfest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Gelsene su çok güzel hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 pvp xp acıldıgında kan gövdeyi götürücek ben onu biliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 PvP xp açıldığında benim bilgisayar patlayacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 pvp xp açıldığında seni combo manyağı yapacam hakan (ulubatli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yavç pvp exp açıldığında ?! istediğme dalabilecekmiyim? duel mi açılacak? ben pvp yapmak istemiyorum. sadece biri var onu kesmek istiyorum mesela? o mümkün değilmi? adama duel diyeceğim mesela duel edecez .. o bana "yapma etme, ben ettim sen etme ! " dese de ben yine onu kessem >:D< olmaz mı? pvp alanına girsek onu seçsem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 pvp xp . pvp server larda > western filmler baslayacak, ceteler olacak, Billy The Kid efsaneleri dogacak, ardindan onlarin pesine Wyatt Earp ve arkadaslari dusecek. pve server larda > kum bahcelerinde oyuncaklar carpistirilacak, sonra tekrar carpistirilacak, sonra tekrar carpistirilacak, ardindan yeni oyuncak alinacak pvp xp ile, sonra tekrar carpistirilacak.. diye dusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 draedan said: pvp xp . pvp server larda > western filmler baslayacak, ceteler olacak, Billy The Kid efsaneleri dogacak, ardindan onlarin pesine Wyatt Earp ve arkadaslari dusecek. pve server larda > kum bahcelerinde oyuncaklar carpistirilacak, sonra tekrar carpistirilacak, sonra tekrar carpistirilacak, ardindan yeni oyuncak alinacak pvp xp ile, sonra tekrar carpistirilacak.. diye dusun :D migrate kaç dolar :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 PvP ile xp olayı geldikten sonra hayat cidden rezil olacak lvl kasarken. Hele birde ölünce XP kaybetme gibi bişi olursa falan iyice sıkıntı olur veya hayatımız solo instancelarda grind ile geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 maxrep said: draedan said: pvp xp . pvp server larda > western filmler baslayacak, ceteler olacak, Billy The Kid efsaneleri dogacak, ardindan onlarin pesine Wyatt Earp ve arkadaslari dusecek. pve server larda > kum bahcelerinde oyuncaklar carpistirilacak, sonra tekrar carpistirilacak, sonra tekrar carpistirilacak, ardindan yeni oyuncak alinacak pvp xp ile, sonra tekrar carpistirilacak.. diye dusun :D migrate kaç dolar :)o pve den pvp ye migration hiçbizaman açmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Para için açarlar bence :) Malum şurda 4-5 ay ne kazanırlarsa kazanacaklar sonrası kumar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 serverlar arası değişim, isim değiştirme, guild adı değiştirme gibi şeyleri açarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 guild adını degistirebiliyosun zaten diye biliyorum guild management window dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 guild master olmadığım için bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar