Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Banker Kastelli intihar etmiş. Milliyet
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O kim? Neden Banker Kastelli olarak biliniyor? Bir de geçmiş olsun, sevenlerinin başı sağolsun.
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dolandırdığı insanlarla aynı sonu paylaşmış, ne ekersen onu biçersin. neyse, nur içinde yatsın.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Seveninin pek olduğunu sanmıyorum :)
Osso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Olaya intihar susu verilmis bence. Adam banker neden intihar etsinki.
horten Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 özal dönemi hızlı köşe dönücülerinden. piyasa serbestleştirilirken, "1 getir 3 al" taktiğiyle ondan bundan paraları toplar. bankadan fazla faiz verir ilk zamanlar her şey güzeldir. işleri büyütür ofisler açar, kafayada şekil bi şapka takar; bildiğin tefeci olur sana "banker kastilli" sonra haliyle batırır bütün paraları. faiz manyağı millette ağlar sızlar arkasından. "ben kimseyi dolandırmadım, bende parası olan gelsin" demişliği var. şener şen'in filmi "banker bilo" muydu neydi onun hikayesidir inceden.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bende gördüm haberi ama bilmiyorum kim :(
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Onun batmasının sebebi başka bankerlerinde ondan sonra ortaya cıkması herkes o işi yaparsa ne olucak batıcak tabi...
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Belli bir yaşın altındakilerin tanımaması, hatta hiç duymamış olması normal. Dönemin hızla zengin olup dibe batanlarından. Bir nevi Jetpa veya Yimpaş, ama onlar gibi şirketleşmeyip paraları zulalamadığı için veya "Allah adına" para toplamadığı için voliyi vuramayıp batmıştır. Ha bir de Sülün Osman vardır.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ne yapsakta hiç çalışmadan çok para kazansak diyen hıyarları dolandıran akıllı ama adı üzerinde dolandırıcı bir adamdı.
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Of bide drama notu bırakmış geriye, kahraman falan mı olmaya çalışmış sanki?
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 cumhuriyet savcısına mektup bırakmış. olay var yani
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1999'da deprem oldu.. bir çok ev yıkıldı, bir sürü kiş öldü. benim tanıdıklarımdan da ölenler oldu. öss'den sonra inşaata girme sebebim de buydu. bir zatın inşaatlarda yıkamadan deniz kumu kullandığı söylendi. sonra yakalandı ve hapse atıldı bu zat. kimdi bu? veli göçer.. banker kastellide de aynısı oldu.. sonra bi sürü banka çıktı battı.. kimisi hala iş yapıyor, insan içine çıkıyor.. ceza bile yemedi.. hayat ne komik, günah keçileri falan..
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu kadar vicdanı rahatsız edecek işler yapıp sonra da intihar etmek benim gözümde iyi bişeydir. ben o adamın vicdanını temizlediğine inanırım. hayatı kayan insanların eski mutluluklarını geri getirmez bu tabi ama adam en azından vicdanını temzilemiş.
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 intihar etmek sana göre vicdan temizlemek mi? omg
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yani vicdan temizlemek yanlış olmuş biraz evet. şöyle diyeyim o zaman. yediği o kadar bok vicdanını rahatız etmiş ve intihar etmiş. yani vicdanı rahatsız olmuş neticede adamın. adam hala kötü ona bişey demiyorum da, yüzsüz yüzsüz giden de var dünyadan onların yanında iyi bişey. japonların harakiri yapması gibi gördüm olayı kısaca
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 haliyle seksenlerin başını görmediğim için pek bilmiyodum bu adamı, haberlerde gördüm, böyle televizyonda reklamları falan dönermiş. hatta sübliminal midir nedir, banker katellii, banker kastelliiiii diye dolaşıyorum evde haberlerden beri. beynime işledi.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adam caldigi ciprtigi insanalrin ahi yuzunden vicdan azabindan intihar etse anliycam borclari fazlalasmis isin icinden cikamiyinca kolay yolu secmis iste
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yalnız kastelli'yi diğer bankerlerle karıştırmamak lazım. belki yaptığı işin sonunun hüsran olacağını biliyordu ama kendisine para yatıranların büyük çoğunluğu en azından ana paralarını geri almış. kaçıp gidenlerden değildi kendisi, paraları alıp kaçsa belki şimdi maldivler'de falan mojitosunu yudumluyordu. adamı savunduğumdan değil ama zır dolandırıcı falan gibi konuşuluyor adam hakkında o bakımdan.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 valla çok sağlam dolandırıcılar da çıktı(çıkmıştır diyeyim ben temkinli olup) bu banka kurup batırma olaylarına bi bakın hele.. kimleri göreceksiniz kimleri.. borçlarından dolayı intiharı seçmiş, basının üzerine çok geldiğini söylemiş.. haklı da, basının hafiften leş yiyici olduğu aşikar intiharı seçtiğine üzüldüm, desem en doğrusu olur sanırım.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 küfür cem yılmaz: -cevher baba cevher baba! çok param var napiyim? -ye olum ye -ye ye bitmiyor baba ya -o zaman yarısını götüne yarısını da ananın ...a sok direk bu geldi aklıma nedense. bide bu adamın topkapıda baya büyük inşaatları vardı,bir yıldır falan durmuştu o inşaatlar, işlerinin ters gittiği belliydi ordan.
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Zeki Ökten'in Faize Hücum filmi aslında Banker Kastelli olayının 80lerdeki halini anlatmaktadır.
Öne çıkan mesajlar