Ytse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 diablo abi.. hic sevemedim cok bayik gelio ayni yerlerde ayni adamlari devamli oldurmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ulan arkadaşa iyilik olsun diye veri aktarımı yaparken fallout 1 ve 2 yi koydum bilgisayarına, boş zamanında oynarsın. efsane oyun diye. herifin yazdığı yoruma bak; (20:41) -X: HAYATIMDA FALLTOUT 1-2 KADAR İĞRENÇ OYUN GÖRMEDİM (20:41) -X: ALLAH BELANI VERSİN (20:41) -X: oyle grafik fln olamaz abi ben yapsam daha ii yaparım (20:42) -X: ultimanın yandan yemişi (20:42) -X: hangi yılın oyunu o 1980 lerin mi (20:46) bızdık || : olum sen ne salak bir adamsın ya (20:46) bızdık || : bunu ulu orta yerde söyleme de (20:46) bızdık || : ciddiyim sopa yersin yani (20:46) bızdık || : şaka yapmıyorum hakikaten döverler. (20:46) bızdık || : ağzını burnunu kırarlar bi oyun için oldu deme sonra bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adresini versene. Wow Arkadaş sıfırdan account verdi al oyna diye. 1 gün dayanabildim. Level 11 olmuştum onda da. Bıraktım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 genel olarak wii ve amerikada cogu arkadasimin hastasi oldugu mario dovusu, mario araba yarisi, mario zicarken... hic anlamadim neyini severler oynarlar bu kadar. asyali tipler olsa tamam da bildigin amerikan da oynuyo deli gibi anlam veremiyorum :D edit: ayrica tum spor oyunlari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 europa universalis. hearts of iron ve victoriayı çok çok çok sevmeme rağmen bu oyunun ne ikisi ne üçü beni açtı. yok kardeşim çok dandik bi görüntüsü var hep diğer oyunlara göre. böyle sanki iki dakka oynıyım gitçem gibi bir interface e sahip ısınamıyorum halbukim tam aradığım tarz bir oyun ama çok boktan işte :( öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 starcraftla çok geç tanıştım belki o zaman kaderimiz farklı olabilirdi :/ warcraft 2 übermenşiydim ama starcrafta da ısınamadım bi türlü. warcraft 3 de aynı şekilde nedense hiç oynamadım oynama ihtiyacı da duymadım. halbuki getir war2 yi hala oynarım. sonraa morrowind, oblivion. lan tam diyorum ahaaa rpg lahmmm serbestlik yaşasın oh be tam istediğim manyak süper oyun ama bayıyor bi süre sonra. ısınamıyorum. red alert harici c&c serisi, generals falan hele ve sonrakiler, hiç bulaşmadım. red alert oynardım ama. wow fallout :/ falan filan.. daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fallout arkadaş ne ümitlerle yükledim bu oyunu çok garip bişi çıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilk çıktığında yüklemen lazımdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 -gta 1 ve 2 değil ama serinin devamlarını bi türlü sevemedim -fifa ve nba -cm veya football manager mı neyse (beceremediğim için:) ) -nfs -command & conquer seriler (warcraft ve starcrafttan sonra c&c ve dune serileri(ilk oyunları hariç) bana çok tek düze gelir) -max payne -kınayt onlayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kınayt onlayn +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Her türlü MMORPG sevemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 trivian, ogame, imperial online tarzı tüm browser bazlı oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 browser tabanlı oyunlar kınıaaayyt onlineeğ wörlt öf wöörkreft colinmcraerally tomb raider warcraft 3 (1 ve 2nin hastasıyım,2. oyunda bütün kafeyi dize getirmişliğim vardır orklarla. DEATH AND DECAY ULAN.) getea san andırez (1 2 3 ve VC yi bütünleşerek oynadım) kantır sıtrayk ve HL serileri HoI ve o motorla yapılmış oyunlar(eu yu severim ama) far kıray ve kıraysis HAZE(Has Adanalı Züğürt Eleman) süper kahramanlara dayalı oyunlar (sıpaydır men falan) diablo serisi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şaka gibi su içmem, nefes almam diyenler var bana göre:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar