Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sesini yormasaydı erkenden iyi olcaktı masstivalde. ben pek beğenmedim aslında bir konu var parçasından başka güzel bişi göremedim parçalarda. bide birbirine çok benzeyen parçalar var hatırlamıyorum şimdi isimlerini falan. hatta sanırsam o klibi çekilen parçaya benziyor bitanesi baya hemde. neyse ilerde iyi işler çıkartmasını umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 albümü dinledim bu arada... NOLUR NOLUR NOLUR KENDİNİ BANA VER diyorum... ofişıl fanıyım kendisinin aşığıyım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 klip de abartılcak bişi yok bence. şarkı da vasat başlayıp 1.40dan snr güzelleşiyor baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 arjantin şarkısını dinledim ilk defa dün, bir bok anlamadım sanırım. ama ritmi güzel şarkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blower's daughter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kendisini hiç sevmemekle birlikte Arjantin şarkısını çok seviyorum. Olur öyle vol. 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arjantin in müziği fifa serisinin birinde vardı sanki çıkaramadım hangisi. fifa 99 muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar