Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kıl bi de uzunluğuna göre daha bi midesini kaldırıyo insanın
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya kılı görünce mide bi bulanıyor da, o kılı yiyecekten çekme olayı çok iğrenç gerçekten. hele bir de uzunsa. ıyy.
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hay ben bu durumun :S Lan ahlaksızlar bu topici okurkan kaşarlı tost yiyordum abi sanirim gidip kusacam!
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 şu olayı nası bu kadar tartıştınız helal.
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben viktor ne yaptı onu merak ediyorum asıl =)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Viktor said: su carrefour marka dilimli kasarlardan aldim dun simdi kahvalti edicem actim ilk dilimde simsiyah bir kil dedim benim kafamdan dusmustur aldim attim altindaki dilimde aynisindan gene var ama icine gomulmus bi altindaki dilimde gene 2 tane kasarin icinde kil var simdi amerikanayda olsak cok super dava acilir donlarina kadar alinirdida turkiyede ne yapiyoz marka carrefour oldugundan direk carrefour umu arayip sarlamak lazim? öyle bi anlatmışsın ki sanki, "hazırlayan adamı parçalayıp bi parmağını koymuşlar, son dilimden o çıktı" diceksin sandım.
Öne çıkan mesajlar