Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 re5 resmen aksiyon oyunu artık ya,bulmaca diye bişeyden eser yok,re4'te yine bazı yerlerde ufak tefek te olsa karşımıza bişeyler çıkıyodu.oyun çok güzel ama bulmacasız re olunca,oynarken insan üzülüyor eskileri hatırlayıp. bu arada testereli malakları geçemeyen arkadaş, ilerde onlardan aynı anda 2-3 tane geliyor :D bnm sana tavsiyem proximity mine'dır,kite et,üstüne geldiklerinde havaya uçur =P çok rahat ölüyolar öyle.he ama hiç mine'ım yok diyosan gözünden vurucan sürekli (el bombası da kullanabilirsin gerçi),yere çömünce de yanına gidip tekme tokat girişcen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 benchmarkini denemiştim de ai çok takozdu umarım öle olmaz. onun haricinde grafikler full glow ve hdr üzerineydi ama yine de fena değildi edit: oha konsolmuş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Anubisath said: re5 resmen aksiyon oyunu artık ya,bulmaca diye bişeyden eser yok,re4'te yine bazı yerlerde ufak tefek te olsa karşımıza bişeyler çıkıyodu.oyun çok güzel ama bulmacasız re olunca,oynarken insan üzülüyor eskileri hatırlayıp. bu arada testereli malakları geçemeyen arkadaş, ilerde onlardan aynı anda 2-3 tane geliyor :D bnm sana tavsiyem proximity mine'dır,kite et,üstüne geldiklerinde havaya uçur =P çok rahat ölüyolar öyle.he ama hiç mine'ım yok diyosan gözünden vurucan sürekli (el bombası da kullanabilirsin gerçi),yere çömünce de yanına gidip tekme tokat girişcen =P Tavsiyeler için saol. Geçtim herifi de benim asıl foruma yazma nedenim checkpoint'ler sırasında oyun save olmuyor. Yani örneğin o testereli herifi geçmeden kapatınca bölüm başından başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Oyun bitmek üzere ve aynı kategoride başka oyun yok sanıyom. RE6'yı beklicez dört gözle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 co-op kardeşimle oynuyoruz, o kadar zevkli ki, böyle oyunlar daha çok çıksın istiyoruz. Hepsinde de mutlaka Lan'dan oynama seçeneği olsun lütfen. Bide farklı odalarda kardeşimle bilgisayarlarımız, Oyun başlar başlamaz microfonlar açılıyor birbirimizi duymaya başlıyoruz daha bir keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mercenaries Mode'da yeni haritaları açmak için belli bi puana mı ulaşmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 evet a veya s almak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cinruhi said: Mercenaries Mode'da yeni haritaları açmak için belli bi puana mı ulaşmak lazım? yeni harita acmak için B, yeni mercenary acmak için de A alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hic takilmadan bitirdigim ilk resident evil oldu.Eski tadi pek alamadim ama resident evil olsun camurdan olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yau benim pompalı için infinite ammo aldım. oyuna girerken de infinite ammo yes diyom. ama kurşun verdiği filan yok. anlamadım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar