ses Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Selam arkadaşlar uzun zamandır oynadığım Orc rogue'umu okul vs sebeplerden dolayı satıyorum. Char tek charımdır ve üzerinde çok emeğim var.Üzeri full BT/MH itemleri ,badge'le alınan yüzükten başka badge itemi yok. Armory: The World of Warcraft Armory Char üzerinde; 2 parça Tier 6 (Omuzluk ve Eldiven) Venge Head (armor ignore stackeliyorum) Non-set Pantalon(MH 4. boss) Chest (Supremus) Back (Teron Gorefiend) Ring (Shade OF akama ve Badge) Trinkerler (shard of contempt ve Madness Of The Betrayer"İllidari Council") Silahlar Sezon 3 Main hand ve offhand enchnatlı Belt ve Bott craft item SSC/TK Charda unbuffed 1860ap 310 hit ve 25 crit var (Combat specte yani "19/42/0" herkes stat verirken nedense deep sublety statlarını söylüyor yani %10 agi ve %15 ap bufflı halini)ayrıca totalde passive 900 armor ignore ki buda baya bir dps artışına tekabül eder(MoTB procuyla 1200'e çıkıyor) BT'den alıcağı T6 chest , neck ve Curse vision dışında itemi yok(Glaiveleri saymıyorum tabiki) Bunlar tamamlanınca Sunwell ready bir chardır. Pvp itemlerine gelirsek; 4/5 Venge(omuzluk dahildir pantolon olarak şu an pve'de kullandığım pantolonu kullanıyorum stat ve armor ignore olarak saçma iyi olduğu için) Vindicatorler(ayakkabı hariç onuda şu anda kullandığım pve itemini kullanıyorum snare resist enchant'ı için) 11K Hp 340 rez 31 crit 1900 ap (Talent 20/0/41) Banka her spec için weapon bulunduruyor daggerlar mace'ler vesaire.Çoğu yerle exalted bütün dailyler açık... Charın %280 epic mount'u ve Netherdrake'i var. Meslekler 375 Elemantal LW ve Skining BT için shadow rez gear'ı yapabiliyor.Kendindede bu gear mevcut.320 buffed shadow rez oluyor Mother fight'ı için... Char Shattered Halls(EU) pvp realm'inde ve migrate'e açıktır. Fiyat olarak 500 ytl düşünüyorum.Her yönüyle emek verilmiş bi char için gayet uygun bi fiyat "bence".İlgilenenler öm yoluyla bana ulaşabilirler kesinlikle takas düşünmüyorum.Dediğim gibi oyunu bıratığım için satıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler herkese kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 account'un ödemesi yeni yapıldı 27'sine kadar açık.Ayrıca sölemeyi nutmuşum account'un ilk sahibiyim.İstediğiniz her türlü bilgiyi vericem(kimlik scan'i dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 oh oh sende sat yiyelim paraları :D herkez bıraktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2 parca t6 ile wts t6 rogue demekte guzel tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 boş boş mesaj atıp millete ayar vermeye calışmak ta güzel tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Boş değil ki benim mesajım,eger lafın banaysa.Ciddi şekilde rogue arıyan biri olarak WTS T6 Rogue ilanını girip okuyorum eee bi bakıyorum 2 parca t6.Haliyle sinirleniyor insan. Şimdi yazacaklarım bu charla ilgili deil öncelikle belirteyim:Üstünde 3 parça t4 , 2 parçada t6 olsa ve ben bunu t6 rogue satıyorum dersem bu karsındakini kandırmaya calısmak olmazmı? Hem ayar ne ki,bizim zamanımızda öyle ayar lafları falan yoktu sadece eleştirimi esprili bir şekilde yapmaya çalıştım,sizin kullandıgınız manada ayar olaylarına girişmedin. Lütfen her gordugunuz eleştiriye espriye lafa söze ota boka ayar ( OOoo ) diye atlayıp kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Edit:imla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kandırmak mı charın ustundeki itemlerin hepsi t6 olmayabilir ki bu charın t6 olmadığı anlamına gelmez kimsenin kandırıldıgı falan yoktur üzerindeki itemlerin coğunun item lvl i t6 dengindedir beğenmezsen beğenmediğini belirtirsin yok t6 deil yok bilmemne gayet boş bir mesaj olmus ilk mesajımdada belirttiğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o senin boşluğun kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 olorin84 said: kandırmak mı charın ustundeki itemlerin hepsi t6 olmayabilir ki bu charın t6 olmadığı anlamına gelmez gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 beyler abartmayalım.Char'ı almışınızda 2 parça T& çıkmış içinden gibi bi sendroma hiç girmeyin.Amory orda açıp bakabiliyorsunuz.141 item lvl altı main paça yok charda , T6 diyorum tier 4-5 yok üzerinde diye...Girdinizde bi tek eldiven görüp geri kalanı yeşil-maviymiş tribiniz nedir onuda anlıyamıyorum.Neyse up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 t6 level olabilir itemlar, t6 setli denmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 synorin said: olorin84 said: kandırmak mı charın ustundeki itemlerin hepsi t6 olmayabilir ki bu charın t6 olmadığı anlamına gelmez gelir. kime göre ? merci si kim ki bunun? "full t6 rogue" dememiş ki adam ayrıca başlığa tıklayıp içeri girince "full t6 rogue satiyorum !" da dememiş, kandırmak gibi bir amacı da olmamış. t6 rogue demiş, ki üzerindeki itemlar t6 civarı itemlar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 güzel karakter.wow-turk.com forumlarına yaz satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şikayet ettim. karsındaki şahıslarla nasıl konusacagını ogrenmen dileğiyle yüce insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sakin arkadaşlar. paticik yılın ödüllleri yarışmasında en sakin bölüm ödülünü almak istiyorum o yüzden tartışmalara girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 450 yaptık fiyatı , değerinin altında satış kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bir malin degeri, o mala en cok para veren alicinin verdigidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 250 ye alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 -Wissy said: Bir malin degeri, o mala en cok para veren alicinin verdigidir. sakın ticarete atılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 250'ye satarsan alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 pardon yazmayı unutmuşum.Satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 -Wissy said: 250'ye satarsan alirim. sen onunla iki günlük bi kafa tatili al en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar