eregorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yaw youtube a gırebılmek ıcın ıp deıstırıoduk ya... onu anlatan konu hangısıydı ben bi turlu bulamadım... yardım edın lutfen not:pos kasma amacı olmadıgı ıcın garbage a actım konuyu... dalga gecme amacı deıl not ıkı: cevap geldıkten sonra bu konuyu kıtleyebılırsınız
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ip değişirmi?? (seçebiliyormuyuz) sanmıyorum DNS ile ilgili, fakat fayda etmiyor İP ban hepimize ktunnel/vtunnel/opendns bunları dene
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi dakka gecenın 2 sinde gercekten youtube ıcın mı soruyorsun yoksa baska sıteler ıcın mı?? cakkalllllll
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Masakari said: bi dakka gecenın 2 sinde gercekten youtube ıcın mı soruyorsun yoksa baska sıteler ıcın mı?? cakkalllllll ılk youtube a gırdım ama
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adam baya bi stres olmuş yok yanlış yer yok post kasmak yok kitle relax pls:)o
Öne çıkan mesajlar