eregorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yaw youtube a gırebılmek ıcın ıp deıstırıoduk ya... onu anlatan konu hangısıydı ben bi turlu bulamadım... yardım edın lutfen not:pos kasma amacı olmadıgı ıcın garbage a actım konuyu... dalga gecme amacı deıl not ıkı: cevap geldıkten sonra bu konuyu kıtleyebılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ktunnel ı kullansan olur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ip değişirmi?? (seçebiliyormuyuz) sanmıyorum DNS ile ilgili, fakat fayda etmiyor İP ban hepimize ktunnel/vtunnel/opendns bunları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi dakka gecenın 2 sinde gercekten youtube ıcın mı soruyorsun yoksa baska sıteler ıcın mı?? cakkalllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zohahaoa çakkalllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ahahha masakari süper tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Masakari said: bi dakka gecenın 2 sinde gercekten youtube ıcın mı soruyorsun yoksa baska sıteler ıcın mı?? cakkalllllll ılk youtube a gırdım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adam baya bi stres olmuş yok yanlış yer yok post kasmak yok kitle relax pls:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar