Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12-13 Şubat İstanbul'da Eğitime ara verildi

elaidi

Öne çıkan mesajlar

off yaa!!

perşembe günü matematikten sorumluluk sınavım var ve bgn okulda müdür yardımcısı bir açıklama yapmıştı

"kar tatili bile olsa gelip sınava gireceksiniz" diye..
off ya bide o karda okula mı gidicem ben offf offf[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

Eheeh bu ne bee... İlk duyduğumda inanmamıştım ama cidden tatilmiş. Geçen sefer öyle bir tepkiye marzu kaldıki zavallı birisi kapısını açıp "Efendim perşembe günü ka..." dediği an adam bir anda perşembe ve k 'yı bir arada duyunca hemen şartlı refleks bağırmaya başladı "tatil, tatil, okullar tatil..." :-D

Direkt baskı, sindirme çalışmaları sonuç verdi daha ufukta bulutu gözükmeden tatili geldi :) Ne diyelim, bütün öğrenci arekadaşlara hayırlı olsun, bol bilgisayar oyunlu günler dilerim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
off ne şanslısınız mini metrapol kentte yaşamak ah ah :)
birde c.tesi ve pazarı kadarsanız etti yarı şubat tatili :-p
darısı ank'nin başına...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

siamon bana gelip de forumlarda kabadayılık yapma..

fikirleirnin hiçbirini adam gibi savunmadan bana gelip de böyle artizlik taslama yok kafama takarım yok başlarına kötü şeyler glir falan bırak bu işleri ya.. kim kime napıo da sen bana yapıcan yani anlaşılamaz şeyler.. çok özür dilerim deyip de adama bu kadar laf etmeni mantığım almıo benim kusura bakma.. o adam benim babam da olabilir amcam da olabilir yakınım da olabilir savunadabilrim böyle saçma bi hareketi.

neyse sonuç olarak bu sana olan burdaki son msjım istersen öms'den atarsın ne atıcaksan ne tehdit yollicaksan pek umrumda deil açıkçası.. forum artizliine çok alıştık.. gelmiş quann'daki karakterimin ismine laf ediosun bu da ii lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Üff anasını satıyım İst'te kar yağmadan tatil oluyo. burda kar yağsa bile ortaokullar tatil oluyor :( Darısı bizim başımıza :))[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ayrıca öğrencilerin okula alışmasınıda bozacak gibi yani şimdi yarıyıl tatilinden çıkmışlar bir daha tatil alışmak falan bence allak bullak olur...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 10 February 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
ayrıca öğrencilerin okula alışmasınıda bozacak gibi yani şimdi yarıyıl tatilinden çıkmışlar bir daha tatil alışmak falan bence allak bullak olur...

bişi olmaz merk etme =p[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 10 February 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
ya ayrıca ank'dede bakınız www.meteor.gov.tr'den aynı kar yağışı var ist'teki ile aynı haksızlık bu!!

Diyom ya bizim valide iş yok. Olsa bile ortaokullara yapar yine tatili bizde kaya kaya gideriz okula (zevkli de oluyo hanı).[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 10 February 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
aman ya haksızlık bu...
hadi diyelim ist'e kar yağdı tutmadı :)

bi bildikleri war adamların hehe..
bizim haftasonu dersane deneme falan da yalan oldu :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 10 February 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
uniler çatlasın ehü:)
Biz tatil yapıoz siz 2 günü kaçırıosunuz ehüü

bizim okul 14mayısta bu sene kapanacak taaa eylülün 20 küsüründe açılacak(Gerçi bu sene mezun olucam). 2 gün tatil olmuş olmamış ne yazar zaten salı öğlenden sonram, çarşamba öğleden sonram, perşembe ve cuma günlerim boş:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 10 February 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Pardon ama hava şartlarına göre tedbirsiz yola çıkan sücürüleri yani trafiğin tıkanmasına yol açıp insanların saatlerce yollarda kalmasının asıl nedenlerini de unutmamak lazım.
ya nasi ya bizim son karda karne almaya gitmistim serviste zincir mincir her halt vardi geri geri kaydi duvara koydu bende 18 metre uctum servisin icinde geberiyodum BUNDAN KIM SORUMLU gerizekali vali sorumlu[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 10 February 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 10 February 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Pardon ama hava şartlarına göre tedbirsiz yola çıkan sücürüleri yani trafiğin tıkanmasına yol açıp insanların saatlerce yollarda kalmasının asıl nedenlerini de unutmamak lazım.

Tamam haklısın herkezin zinciri olması lazım da , zaten üşengeç bir toplumuz ve vurdum duymaz bir toplumuz. Burası canada , isveç veya almanya değil , herkezin yaz kış lastiği yok. Yaz lastikleriyle çıkıyorlar yollara , ondan sonra bu kazalar oluyor.

Şimdi diyeceksin neden kış lastiği almıyorlar o zaman. Onlar almak istiyorlar ama herkezin ekonomik durumu belli , eğer paralı olsa neden almasınlar ? Herkezin canı tatlıdır.
CANADAAAAAAAA ??? BILDE KONUSSS[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Zinciri olan araç kayıyorsa bundan şöfor sorumludur. Zira ben zincirsiz aracı kaydırmadıysam (kaza yapacak kadar) arkadaşı ayrı bir takdir etmek lazım derim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 10 February 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
Zinciri olan araç kayıyorsa bundan şöfor sorumludur. Zira ben zincirsiz aracı kaydırmadıysam (kaza yapacak kadar) arkadaşı ayrı bir takdir etmek lazım derim.
yeni ehliyet almistin diye hatirliyorum :) yok ama su devirde bizler daa iyi kullkaniypruz eheh[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Canada derken yanlış örnek verdim kusura bakma.

Ben insanların kış lastiği almalarına karşı değilim , almak zorundalar tedbirli olmak zorundalar. Biliyorsunki ülkemizin insanı vurdumduymaz. Cep telefonları alınıyor diyorsun. Cep telefonlarının en kötüsünün fiyatını biliyorsun ve cep telefonu ihtiyaç halini almış durumda şu anda, ülkemizde özellikle istanbulda yılda 3 4 gün kar yağıyor , ve diğer yağan karlarda bu kadar şiddetli değildi. Kış lastiği zahmetli bir iş. Lastiği belirli bir koşulda saklaman ve bakımını yapman gerek , bu tür lastiği yılda 3 4 gün kullanacaksam hiç almam diyor insanlar. Gerçi yapılan testlerdede yaz lastiğinin ıslak zeminde tutunması kış lastiğine göre daha fazladır , bu yüzden kış aylarında da 4 mevsim lastikler kullanılıyor . Sonuç olarak böyle yoğun kar durumlarında olanları görüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...