Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistem gereksinimleri ?

Gerab

Öne çıkan mesajlar

dell inspiron makinamdan durum şöyle gözüküyor;
1.5 gb ram var
intel core solo 1.84 MHz
ati radeon x1300
250gb harici hdd (evt yanlış okumadını.. usb harici hdd!)

her şeyi kısıyorum mesafeleri minimuma indiriyorum (ki npc ler 5m den önce gözükmüyor) en sefil durumda 9-12 fps alıyorum

moblarıda gördüğüm yok hani isimlerden tanıyorum :P

ama nedir, arkadaşımın assasin lvl 9 krakteriyle girdim 4 mob kesmeyi başardım lvl atladım eheuhe. bu bir mucize sayılabilir tabii

oyun bu tür bir laptopda pratikde oynanabiliniyor.. tabii buna oynamak denilirse :)

WoTLK i beklemekteyim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi hayırlı olsun Sparkle Calibre 8800GT aldım bakalım ne fark olcak akşama görücez.

Birde genel kültür sorusu sorayım size.
Bende Asus P5B anakart var ve üzerinde Kingston KVR667D2N5/1Glik 2 tane ram takılı şu an. Ram arttırımı yapabilir miyim? XP32 bitlerde 3GB üzerini görmeme sorunu var dediler emin olamadım. 3GB takmam durumunda da Core duo hedesini bozuk performans kaybedermiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Absolut said:

O zaman 512 eklesem birer tane 3gb olsa işe yarar di mi? Toplamda 3GB olmuş olacak 1.5gb cpu başına :)

?

bana anakart modelini söyleyebilir misin? neden diye sorarsan eğer anakartın dual channel destekli ise ramlari cift oalrak takman performans açısından daha iyi olacaktır,yani senin dediğin gibi 2 adet 512 daha eklersen al sana cillop gibi 3gb ramlı bilgisayar ama sana tavsiyem almışken 2x 1gb alman ve ram i 4gb yapman ram fiyatları inanilmaz düştü ve acıkcası gidipte extra pahalı ramlerden almana gerek yok eğer oturupta ultra extreme overclok yapmıaycaksan,bende şuan 2gbx2 hi-level 800mhz ddr2 ram var ve hafiften overcloklu sistem vızır vızır arı gibi işliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vista 64 veya xp 64 kurma şansım yok o yüzden 2GB ile kasıcam anlaşılan. Bir yerlerde x32bir OSlerin 3GNa kadar desteklediğini okumuştum acep senin 2GB limit dediğin 3 olabilir mi? Kartımın manuelinde 3GBtan fazla x32 OSlarda kullanmamanız iyidir gibi bişiler yazıyor.
KArtım Asus P5B
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkle Calibre 8800GT 512 Overclocked aldım :)
Netten okuduğuma göre baya verimli bir kart. Ve soğutması falan çok başarılıymış.

Bu arada 2 tane 512 daha ram alıp onlarıda boş slotlara takmayada karar verdim. Toplam 3GB olcak sistem :) 2GBoyun kullansa 1 GBda sistem kullanır mis gibi olur mantığına girdim bilip bilmeden :)
32bit OSLerde bir program max 2gb ram kullanıyormuş.

Pfff 512liği yokmuş Bimekste.
Sosyal ağlarda paylaş

''512mb lık ekran kartı'' demenin pek bir anlamı yok modeli önemli olan ,çünkü piyasada 30 dolara bile 512mb diye ekran kartı satılıyor ne yazikki bunlar birer pazarlama taktiği ve ve alan için genelde hüzünle sonuçlanıyor :(
bilgisyarının özelikleri hakkında biraz daha bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...