BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dell inspiron makinamdan durum şöyle gözüküyor; 1.5 gb ram var intel core solo 1.84 MHz ati radeon x1300 250gb harici hdd (evt yanlış okumadını.. usb harici hdd!) her şeyi kısıyorum mesafeleri minimuma indiriyorum (ki npc ler 5m den önce gözükmüyor) en sefil durumda 9-12 fps alıyorum moblarıda gördüğüm yok hani isimlerden tanıyorum :P ama nedir, arkadaşımın assasin lvl 9 krakteriyle girdim 4 mob kesmeyi başardım lvl atladım eheuhe. bu bir mucize sayılabilir tabii oyun bu tür bir laptopda pratikde oynanabiliniyor.. tabii buna oynamak denilirse :) WoTLK i beklemekteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 PvP falan hayal tabi laptop ile ama lvl kasmak için kullanılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 1 Hafta içinde oyunu satın almayı dusunuyorum aşağıdaki sslere göre bana yorum yaparmısınız performansım nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ornek olmasi acisindan: dual core 2.6ghz intel islemci g-force 8800 gt type b (270 ytl filan) 2 gb ram ile minumum 30 fps maksimum 80 fps full detail oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Haydi hayırlı olsun Sparkle Calibre 8800GT aldım bakalım ne fark olcak akşama görücez. Birde genel kültür sorusu sorayım size. Bende Asus P5B anakart var ve üzerinde Kingston KVR667D2N5/1Glik 2 tane ram takılı şu an. Ram arttırımı yapabilir miyim? XP32 bitlerde 3GB üzerini görmeme sorunu var dediler emin olamadım. 3GB takmam durumunda da Core duo hedesini bozuk performans kaybedermiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 32bitlik işletim sistemleri 3gb (küsüratıda var) üstündeki ramleri adresliyemiyor yanı kısacası kullanamıyor. 4gb ve üstü için vista 64bit öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 LOL Dünür, İlla oynayacağım diyorsun bu oyunu... olum git al bir PS3 kapışalım hatta çocukları kapıştıralım :), boş MMO'ları artık RPG'leride yok nasılsa :) "yiyemediği ciğere bok atar" Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Heheh kum sen eve desktop topla 7600GS kartın benden hediye :) 20-40fps arası oynarsın diğer sistemler güncel ise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 jungle said: 32bitlik işletim sistemleri 3gb (küsüratıda var) üstündeki ramleri adresliyemiyor yanı kısacası kullanamıyor. 4gb ve üstü için vista 64bit öneririm O zaman 512 eklesem birer tane 3gb olsa işe yarar di mi? Toplamda 3GB olmuş olacak 1.5gb cpu başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oyunun resmi tawsiye edilen sistem gereksinimlerine sahip olduğumuz zaman oyunu en yüksek en yüksek görüntü kalitesi we temiz bi şekilde oynayabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bozkurtt said: oyunun resmi tawsiye edilen sistem gereksinimlerine sahip olduğumuz zaman oyunu en yüksek en yüksek görüntü kalitesi we temiz bi şekilde oynayabilirmiyiz? ne yazıkki hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Absolut said: O zaman 512 eklesem birer tane 3gb olsa işe yarar di mi? Toplamda 3GB olmuş olacak 1.5gb cpu başına :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Absolut said: Absolut said: O zaman 512 eklesem birer tane 3gb olsa işe yarar di mi? Toplamda 3GB olmuş olacak 1.5gb cpu başına :) ? bana anakart modelini söyleyebilir misin? neden diye sorarsan eğer anakartın dual channel destekli ise ramlari cift oalrak takman performans açısından daha iyi olacaktır,yani senin dediğin gibi 2 adet 512 daha eklersen al sana cillop gibi 3gb ramlı bilgisayar ama sana tavsiyem almışken 2x 1gb alman ve ram i 4gb yapman ram fiyatları inanilmaz düştü ve acıkcası gidipte extra pahalı ramlerden almana gerek yok eğer oturupta ultra extreme overclok yapmıaycaksan,bende şuan 2gbx2 hi-level 800mhz ddr2 ram var ve hafiften overcloklu sistem vızır vızır arı gibi işliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 absolut sorun OS le ilgili. windows xp en fazla 2gb ram kullanıyo yanı daha doğrusu 2gb ustunu sana vermıyo. 3gb ıcın vista 64 bit kurman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok 3.4 gorur,calistirir xp.4gb yap sen 2 tane daha 1 alip,dual calisir,performansda sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Vista 64 veya xp 64 kurma şansım yok o yüzden 2GB ile kasıcam anlaşılan. Bir yerlerde x32bir OSlerin 3GNa kadar desteklediğini okumuştum acep senin 2GB limit dediğin 3 olabilir mi? Kartımın manuelinde 3GBtan fazla x32 OSlarda kullanmamanız iyidir gibi bişiler yazıyor. KArtım Asus P5B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sırf conan için 8600 ı satıp yeni nesil bi kart alcamX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben aldım bilem bugün hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Absolut said: Ben aldım bilem bugün hehe. Güle güle kullan ne aldın.Ben de ekran kartı araştırmaları içindeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sparkle Calibre 8800GT 512 Overclocked aldım :) Netten okuduğuma göre baya verimli bir kart. Ve soğutması falan çok başarılıymış. Bu arada 2 tane 512 daha ram alıp onlarıda boş slotlara takmayada karar verdim. Toplam 3GB olcak sistem :) 2GBoyun kullansa 1 GBda sistem kullanır mis gibi olur mantığına girdim bilip bilmeden :) 32bit OSLerde bir program max 2gb ram kullanıyormuş. Pfff 512liği yokmuş Bimekste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ufak bir bilgi; İşletim Sistemlerinin En Fazla Adresleyebileceği Hafıza Bilgileri; 32-Bit İşletim Sistemi Memory 4GB Virtual Memory 4GB Pagefile 16TB System Cache 1GB 64-Bit İşletim Sistemi Memory 16GB Virtual Memory 16TB Pagefile 512TB System Cache 1TB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bu ben gidip 2x1GB bellek daha alıp taksam ve toplamda 4x1GB olsa sistemim ne demek oluyor? İşe yarar mı yaramaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yarar :) özelliklede alt-tab yaptığın zamanlarda nimetlerini göreceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 3.4 işlemci 2gb ram 512 mb ekran kartım war ama 2,3 moba birden daldımmı ekranda hafif donmalar olluyo özellikle bu 20. lvl den sonraki mekanlarda daha çok belli oluyo sizden ricam daha ii bi performans almam için bilgisayarımı nası desteklemeliyim yardımlarınız için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ''512mb lık ekran kartı'' demenin pek bir anlamı yok modeli önemli olan ,çünkü piyasada 30 dolara bile 512mb diye ekran kartı satılıyor ne yazikki bunlar birer pazarlama taktiği ve ve alan için genelde hüzünle sonuçlanıyor :( bilgisyarının özelikleri hakkında biraz daha bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar