monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Öncelikle herkese merhabalar!... Uzun zamandır bir digital camera arıyorum. Hem keseme hem de zevkime uygun olan... Geçenlerde bir arkadaşta Datron digi cam gördüm. Bayağı hoşuma gitti.Estetik, küçük falan. Onun için sizleri biraz rahatsız edecem. Sizlere bir kaç sorum olacak. *Digital Cameraların video çekimlerinde ses özelliği yok muduru? *USB çıkışı olan bir digi cami web cam olarak kullanabilirmiyiz? *Sizce bir digital camerada bulunması gereken en asgari özellikler neler olmalıdır? *Creative, HP gibi markalar digi camlerde iyi diye duydum. Peki ya DATRON digi cam de iyi midir? *128 mb bir bellek kartının fiyatı normalde ne kadar olması gerekir? Almayı düşündüğüm digital cameranın özellikleri bildiğim kadarıyla şunlar; -6mb hafıza -4x digital zoom -3.2 pixel -Lcd ekran -Tv Out ve Usb çıkışlı -Taşıma kılıfı hediyeli -Bilgisayar programlı -Made in China (Çin Malı) -Video kayıt imkanı (ama ses yokmuş) DATRON DIGITAL CAMERA FİYATI="105$" Sizce bu özelliklerde bir digi cam için bu fiyat uygunmudur? Gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim. Sevgi ve huzur dolu günler dilerim. Mirza Reis [M.R.][signature][hline]"Only Love"
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Simdi sanirim sen tamamiyla arkadaslarla tatile falan gittiginizde yanidan kolaylikla tasiyabilecegin kucuk bi kamera ariyosun. ASmis megapixelleri zoomlari olmayan. Boyut cok onemli, mumkunse kutu seklidne falan alma (benimki Fujifilm FinePix2800Z, oyle ve cok kullanissiz) Onun disinda dedigin markayi daha once hic duymadim, baska bi tavsiye de bulunamam. AMa boyutuna dikkat et.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 fiyatına göre özellikleri fena gözükmesede kullanma amacınba göre değişir..yani bu aletle ööle kaliteli şeyler pek çekemessin..pixelide azmış zaten..4pixelden aşağı olanlar çok iyi değil ama yani tamamen amatör kullanacaksan fena dğeil..ben daha yeni çok araştırdım eğer bilgi lazımsa özelime icqunu at konuşalım..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım"
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende bayağı araştırdım. 100 dolara canon alırsın daha iyisini cx6200 var mis gibi, aynı alet 8mb hafıza var datron u fazla tutmadım açıkçası... Ben 5 megapixellerin fiyatının düşmesini bekliyorum. Onlar günümüzün standardı oldu artık çünkü...[signature][hline]sonunda yeniledim.
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 nası ses yokmuş ya.. e ne işe yarıo o zmn bnce alma![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Arkadasımızın dedigi cam i daaha yeni gordum.Siyah guzel bir sey.Kotu bir cozunurlukte 18 saniyede video kayıt yapıyor.Vallahi 18 saniyeye neler sığmaz...Tam paticiga link vermelik bir zaman..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yavaş yavaş anlıyorum konu dışı elden gidiyo diyenleri. yahu bu kadar bariz bi donanım konusu nasıl olur da buraya açılır ki.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar