Gothic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Evet arkadaşlar internete girmeden evden kendı serverimi hazırlayarak onlıne olmadan oynamak mümkunmu bunu merak ediyorum pls yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 evet ama serverda sadece kendin oynarsın.Csyi düşün landan nasıl tek başına oynarsan sphereda öleolur yani.[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 [Bu mesaj Hadescik tarafından 11 February 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 peki mesala npc leri falan kesetrım deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 eger öle olrsa gerçekten anlatırmısın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yaw tek başına oynayınca ne olcke npclerin önce kendin spawn koyman lasım ondna sonra plyaer char açıp kesersin ama zevk alamassın[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ahu :)[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya tamam anladım sız bana yardımcı programları anlatın nerden bulurum yazın bırakın cs yı ben bıraz bole takılacam su an kafeye sadece uo için 130 mılyon borç oldu bıraz rahatlıyalım evden kasalım sız yardım cı olun bırazdan okula gıdecem kafenın sahıbıne solerım o ındırır programları oke hade bı yardım elı uzatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yok önce 'a' sonra 'b' .Sen adama direk runuo kur diyon önce bi sphere kullansın.[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya abi ben hemen uo run indirecem ve okuduklarımı yapıcam iş bu kadar kolaymı pls açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şimdi ben 15 yaşındayım biraz anlayabilecegim bir dilde açıklayıcı olarak anlatın ben evden oynayabılecegım ve nasıl kendı actıgım dıger charın skıllerını verıcem bunu merak edıyorum ama once su serverı bı kurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şimdi arkadaşlar herkez sırasıyla en ince ayrıntısana kadar nerden ne indiercem nereye kurucam nasıl acıcam nadsıl başlıcam bunların yanıtını arıyorum nolursunuz yardım edın pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar