icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kfg said: o bende de oluyor ya, salla gitsin bi olayı yok... sallıyoruz zaten de uyuz oldum iyice. :) edit: patcher dan çalıştırınca yapmıyor. exe den çalıştırınca oluyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben de patcher'dan calıstırınca da oluyor da, sendeki sorunun yarısı oluyor gibi bir sey, her kapadıgımda age of conan is not working diyor, ama tekrar acısımda verify olayı cıkmıyor hic (cok seyrek kafasına gore cıkıyor cozemedim)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 * AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ * 2GB Ram * ATI Radeon X1950 GT 512 MB Ekran Kartı bu pc ile alacağım verim nasıl olur ? Hangi ayarlarda FPS sorunu almadan oynarım. Boşu boşuna para vermeyim, çıkıcam almaya da şimdi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hatta test ettirdim yukarda verilen sitede, şöyle bişi çıktı. oynarım heralde iyi performans ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 2.4ghz duo işlemci 2gb 800mhz ddr 2 ram en 8500gt 512mb silent magic ekran karti yeni alinmis 470w luk coolermaster psu en low un lowu settingsde 10 fps ya aliyorum ya alamiyorum. arastirdim forumlari bir iki insanda daha benzer orunlar var farkli oyunlardada olsa. driver larin hepsi son surum. ekran karti hakkinda bilgisi olmayanlar icinde soyle diyim bu oyunu mediumda 40-50fps ile rahat calistirmasi gereken bir ekran karti. daha baska kontrol etmem gereken bisey varmi yoksa makinayi copemi atayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ekran kartın çok kötü bence, 2003 çıkışlı 9800PRO bile daha çok fps alıyordu cod4 ve tf2'de bizzat denedim ki 8500gt'li sistemde Core 2 Quad 6600, 9800lü sistemde ezik 32bit amd 2600 vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o kart ile 40-50 fps ler görmeniz pek mümkün görünmüyor. gölge ve water efektlerini kapatın, bloom denen birşey vardı onu da kapatın. AA ve AF yi de kapatmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde daha akıcı oynayabilirsiniz. edit: çözünürlük te çok önemli tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yani ne kadar kotu olabilirki sonucta max8 aylik bi ekran karti bende 6ay once falan aldim yani bu akdar rezil calistirmamasi lazim. fullemeyelim hadi mediumda olmasin en azindan lowu duzgun calistirsin. baska bisey olmali dedigin gibi 2003 cikisli ekran kartlari dahi daha iyi fps aliyor. hersey kapali butun bloom vs acik olan hic bisey yok. çözünürlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 8600GT kullananlar dahi isyan ediyor. 8500 de çok normal.. mesela benim hd2600xt 1680x1050 çözünütlükte pek performans vermiyor. 17" bir monitor de 1152x864 çözünürlükte daha başarılı. değiştiricem bende. 8800GT düşünüyorum. Böyle tadı çıkmıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Arkadasimin notebook'u 6 senelik, benimki 2bucuk. O NFS-U 2 Oynuyor catir catir, ben low detail ile kare kare oynuyorum. Bu kadar fark olabilir evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hayır kart bildiğin kötü çöp 8 serisinin en kötüsü işte her şeyi kırpılmış 128bit, ram hızı rezil falan filan.. 8800GT ayarında bir kart alırsan fpsye fps demezsin =p fark: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=514&card2=544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 simdi bende 8800 gts 320 mb var bende ama birkac ayari kisiyorum anca o zaman oynaniyor. 8800 gt, 9600 gt ve 9800 gx2 den hangisini alayim cevap vermeden önce sunu da göz önünde bulundurun: oyun 17" de 1280x1024 te calisacak yani bunda maksimum oynamak icin yeterli olan hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 8800 le de baya sorun çıkıyo. şimdilik funcom baya düzeltmeden her kart çöp olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yaw ben bide bu ekran kartini 8 ay once sirf bu oyun icin aldim. dx10uda destekliyordu yen icikmisti falan direk atladim. nfu prostreeti falan fulluyorum bunla ama conana gelince rezillik otesi yani. bundan cok daha dandik ekran kartlari 128lik laptop kartlari bile daha iyi performans veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 8500 ile o performansı alabilmen bile çok ilginç. ayrıca aoc oynayıpta hd3870 512 kullanan kaç kişi var burada ve ortalama performansları ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bende 8800GT veya 3870 arasında kararsızım. performansları yazarsanız bir fikir edinelim. çözürnürlük, fps vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 şu anda ati kartlarda uyumsuzluk sorunları var hangi ayara getirirsen getir 12fps nin üzerinde alamıyorsun ve ciddi anlamda can sıkıcı,ancak büyük ihtimalle bu ay içerisinde amd bazlı ve oyunun patchi ile birlikte yamalarla optimizasyon sağlanacak ve nvidia kartlardan çok daha yüksek performans alınacak. şu anda nvidia destekli kartların performans almasının tek sebebi nvidia'nın uyanık olması ve çok öncelerinden sırf aoc için oyun içi ve oyun dışı çalışmalar yapmış olmasıdır açılıştan logosuyla selamlaması falan hep ticari başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 THARKAS said: yaw ben bide bu ekran kartini 8 ay once sirf bu oyun icin aldim. dx10uda destekliyordu yen icikmisti falan direk atladim. nfu prostreeti falan fulluyorum bunla ama conana gelince rezillik otesi yani. bundan cok daha dandik ekran kartlari 128lik laptop kartlari bile daha iyi performans veriyor. Abi MB'ına DX'ine bakıp ekran kartı alınır mı ya :S Benim eski 128 MB 6600 GT TDH Extreme daha ii performans verir o ekran kartından eminim .. Araştırın abicim bişi almadan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 icphedia said: bende 8800GT veya 3870 arasında kararsızım. performansları yazarsanız bir fikir edinelim. çözürnürlük, fps vs. http://www.guru3d.com/index.php?page=vga_2 Burdaki chartları karıştır .. Ama ben 8800GT al derim .. Eğer Crossfire fln yapmayı düşünmüyosan tabi ilerde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eah2600 pro vardi 512mb max 30 fps goruyordum , ortalama 15-20 fps idi . 8800gt aldim fps ortalama 70 su an , kapali mekanlarda 100-130 arasi.ati kartlardan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avmfv Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oyunu kurdum, serverı seçtim, sonra ram reading content yaparken ortada duruyor bir süre sonra oyun crash oluyor .Bu sorunu yaşayan var mı,daha doğrusu bu sorunu nasıl çözecem bir akıl verin arkadaşlar .Yarı yolda kaldım,elim böğrümde kaldı vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben p4 3.0 4gb ram + vista ult. 8800 gts 320bit 512mb ile 30-40 fps alıyorum ayarlar mediumun biraz altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Oha ya resmen abartı configurasyonlar istiyor oyun. Yani oyunu almakla kalmayıp deli gibi upgrade de yapmak gerekecek sistemleri herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çok saçmalamışlar, kaç kişi oynayabilir ki bu oyunu adam gibi bi oyun icin de tutup sistemi baştan aşağı yenilemek de anlamsız, warhammeri beklicez sanırım, pvp yapamiyorum ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 WHnin sistem gereksinimi daha mı düşük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar