Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu arada bu tip olaylar ortaya çıktıkça hükümetin gerçekten de bunu insanlara göz dağı vermek için deşifre etmeye başladığını düşünmeye başladım
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Panoptikon'dur.. ancak yine de dediklerinize dikkat edin, sadece izlenme olayı için değil. bazı yazdıklarınız doğrudan hakarete, suça giriyor ve kimisi suça teşvike bile girebilir. unutmayın ki sitenin avukatı yok ve modlar her yazılanı satır satır takip edemiyorlar. işte bu durumda doğrudan kendinizi kontrol etmeniz lazım. panoptikon kısmı kendinizi izleniyor hissetmenizdir ancak diğer kısmı önemlidir. burada haklardan bahsederken hakları çiğneyenler, yasaların ihlal edildiğini söylerken yasaları ihlal edenler neye dayanarak savunuyorlar, ayırıyorlar iyi/kötüyü.. kısaca dikkat edin, dikkatli yazın.. düşünün
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 forgiver said: anahtar kelime girip ona göre takip yapılıyor benim bildiğim tüm türkiyeyi istesen bile dinleyecek altyapı yok zaten Anahtar kelimeye 'zenci' yazsalar tüm pati dökülür şerefsizim.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben telefonu açtığımda önemsiz bişi konuşacaksam sus sonra konuşuruz diyorum ki dinleyen varsa gıcıklansın, sdfdgf
Öne çıkan mesajlar