Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 of ya şarkılarını falan ara sıra dinliyordum süper adamdı başımız sağolsun *hüzünlenir*[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır!
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Geenç öldü ama deli dolu yaşadı adam.. En azından öyle görünüyordu.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şimdi rap rap ı dinliyorum anlamsız ama çok keyif alıyorum en azından 'ayılık hamurunda var' tadında insanlara ortamı bırakmadığı için bile değer verilecek biriydi.. allah rahmet eylesin :([signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır!
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Türkiye için bir kilometretaşıydı.Allah rahmet eylesin.Türk halkının başı sağolsun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Basınız Sag Olsun.[signature][hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Apache, 09 February 2004 17:44 tarihinde demiş ki: şimdi rap rap ı dinliyorum anlamsız ama çok keyif alıyorum en azından 'ayılık hamurunda var' tadında insanlara ortamı bırakmadığı için bile değer verilecek biriydi.. allah rahmet eylesin :( ah ah çok üzgünüm :( "bir günde popstar yapanlar bakalım bir Cem Karaca yapabilir mi =?" dedi Cahit Berkay ne kadar haklı! Apache o rap rap lardaki anlamı cıkarmanı,sözleri süzmeni öneririm... işte Türkiye bu[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 pek müziğini dinlemezdim ama severdim başımız sağolsun:(
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ilk duyduğumda dondum kaldım :( Başımız saolsun o çok büyük bi adamdı
Predator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Son konserini kaçırdım ona yanarım :_( başımız sağolsun böyle adam gelmez bi daha[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ARKADAŞLAR böyle bir ses bir daha zor gelir :([signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 başımız sağolsun yaşını ben bilmiyordum da çok yaşlı gösteriyordu meğer genç sayılabilcek bir yaştaymış küçükken severek dinliyordum, allah rahmet eylesin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Allah rahmet eylesin! :([signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ahhh simdi gordum ben..... kanada da haberler gec geliyo tabi. cok uzuldum daha gecen yaz geldigimde shaftbarda konser veriyodu :( Turkiye ye Rock getiren 3 degerli adamdan biri daha gitti :([signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 valla Allah rahmet eylesin!yazık oldu adam caıza?!:-([signature][hline]CoMinG SoOn?!
Öne çıkan mesajlar