Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 of ya şarkılarını falan ara sıra dinliyordum süper adamdı başımız sağolsun *hüzünlenir*[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Geenç öldü ama deli dolu yaşadı adam.. En azından öyle görünüyordu.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şimdi rap rap ı dinliyorum anlamsız ama çok keyif alıyorum en azından 'ayılık hamurunda var' tadında insanlara ortamı bırakmadığı için bile değer verilecek biriydi.. allah rahmet eylesin :([signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Taksimetre ruhun gıdasıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Türkiye için bir kilometretaşıydı.Allah rahmet eylesin.Türk halkının başı sağolsun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Basınız Sag Olsun.[signature][hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Apache, 09 February 2004 17:44 tarihinde demiş ki: şimdi rap rap ı dinliyorum anlamsız ama çok keyif alıyorum en azından 'ayılık hamurunda var' tadında insanlara ortamı bırakmadığı için bile değer verilecek biriydi.. allah rahmet eylesin :( ah ah çok üzgünüm :( "bir günde popstar yapanlar bakalım bir Cem Karaca yapabilir mi =?" dedi Cahit Berkay ne kadar haklı! Apache o rap rap lardaki anlamı cıkarmanı,sözleri süzmeni öneririm... işte Türkiye bu[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 pek müziğini dinlemezdim ama severdim başımız sağolsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ilk duyduğumda dondum kaldım :( Başımız saolsun o çok büyük bi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Son konserini kaçırdım ona yanarım :_( başımız sağolsun böyle adam gelmez bi daha[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ARKADAŞLAR böyle bir ses bir daha zor gelir :([signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 başımız sağolsun yaşını ben bilmiyordum da çok yaşlı gösteriyordu meğer genç sayılabilcek bir yaştaymış küçükken severek dinliyordum, allah rahmet eylesin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Allah rahmet eylesin! :([signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ahhh simdi gordum ben..... kanada da haberler gec geliyo tabi. cok uzuldum daha gecen yaz geldigimde shaftbarda konser veriyodu :( Turkiye ye Rock getiren 3 degerli adamdan biri daha gitti :([signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 valla Allah rahmet eylesin!yazık oldu adam caıza?!:-([signature][hline]CoMinG SoOn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar